medrek.se

logga

Assistenter till kvinna i Växjö, timmis

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-04-23

Ansök nu

Assistenter till kvinna i Växjö, timmis

Arbetsbeskriving
Personlig assistent

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.

Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?

Roll och uppgift:
Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar.

Nu söker vi personliga assistenter som kan hoppa in vid tillfällig frånvaro samt vikarier inför sommaren till en av våra kunder. Du kommer att arbeta med en kvinna på 26 år som bor i Växjö. Hon arbetar deltid och på fritiden sjunger hon i kör och rider. Hon tycker om filmer och böcker och letar efter en assistent som kan vara spontan och glad som tycker om att hitta på roliga saker men som också kan ta det lugnt ibland.

Den vi söker ska vara öppen, flexibel, plikttrogen och spontan. Personen får gärna tycka om hästar eller åtminstone inte vara rädd för dom. Den vi söker får gärna tycka om film , böcker och tycker dom om att simma är det ett plus. Personen behöver vara ordningsam och ha lätt för att strukturera upp saker, att man kan hitta på saker och komma med egna idéer. Ett plus är om man har arbetat som assistent innan med det är inget krav. Personkemin är viktigast. Ett krav är dock att du som söker har körkort.

Du som söker:
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. Du som söker har en personlig trygghet och mognad som du har samlat på dig genom olika erfarenheter i livet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent. För att passa ihop med kunden tror vi att du är jordnära, empatisk och har förmåga att plocka fram ett humoristiskt perspektiv i vardagliga händelser.

Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.

Dela detta jobb

logga
Assistenter till kvinna i Växjö, timmis

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB