medrek.se

Beskrivning av verksamheten

Vill du vara en del i en persons vardagsliv?  Ge personen en möjlighet leva ett så normalt och självständigt liv som möjligt trots sin funktionsnedsättning. Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

Arbetsuppgifter

Assistenterna hjälper dels till med grundläggande behov som personlig omvårdnad, påklädning, stöttning med att äta och att kommunicera. Assistans innefattar även stöd och hjälp med hushållsarbete, utöva fritidsaktiviteter/träning, umgås med släkt och vänner samt att vara delaktig i samhället m.m.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vår kund är en varm och positiv pojke som bland annat tycker om att bada och lyssna på musik. Du som assistent kommer att hjälpa till med träning, personlig omvårdnad att följa med till skola, läkare eller andra saker som sker i vardagen. I kommunikationen med honom använder vi TAKK.

I uppdraget ingår det, delegering i medicin och sondmatning.

KRAV

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har körkort.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

1 – 3 tjänster 70-100% med tjänstgöring dag, kväll, natt och helg.

LÖN

Avtalsenlig lön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

Ansökningarna behandlas löpande

Assistenter till musikälskande pojke på 9 år i Arlöv.

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-24

Ansök nu

Dela detta jobb