medrek.se

Assistenttandläkare Käkkirurgi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Assistenttandläkare Käkkirurgi

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett mycket intressant arbete med intensivt tempo, kompetenta kollegor och en mycket stor volym patienter med behov av vård inom hela det sjukhusbundna käkkirurgiska vårdpanoramat, både inom sluten- och öppenvård.

Om tjänsten

- Mottagningsverksamhet
- Assistans på operation.
- Jour och beredskap (även under obekväm arbetstid)

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort intresse för käkkirurgi med ambitionen att utbilda dig vidare till specialist inom ämnesområdet. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, självständigt tänkande och ett öppet förhållningssätt till förändringsprocesser.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 

Krav:  

- Legitimerad tandläkare
- Besitter goda kunskaper i det svenska språket

Meriterande:  

- Tidigare arbete på käkkirurgisk verksamhet är meriterande

Om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på heltid och omfattar 6 månader med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöring på obekväm arbetstid.
Du kommer arbeta site-övergripande på sjukhusets båda siter i Huddinge och Solna.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Tandläkare

Arbetsplats
Solna och Huddinge

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Daniel Danielsson 
Patientflödeschef
contacticon mobile 0725-95 72 11

Fackliga representanter
Tjänstetandläkarna. Robert Heymann. robert-heymann@sll.se

Referensnummer
170731

Dela detta jobb

Assistenttandläkare Käkkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset