medrek.se

AT-läkarna trivs i Norrtälje! I den senaste rankingen får TioHundra AB ett fortsatt toppresultat i Stockholms läns landsting.
Resultatet är ingen slump – ett aktivt arbete har skett för att bland annat förbättra introduktionen och höja kvaliteten på tjänstgöringen. 
 
Om oss
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Nu är du välkommen att söka 21 månaders AT-tjänstgöring vid Norrtälje sjukhus och primärvård. Vi erbjuder åtta AT-block, med första tillträde 26 november och därefter ytterligare ett till två startdatum med ca åtta veckors mellanrum (startdatum efter 26 november beslutas i slutet av september). Blocken omfattar 2 veckor introduktion, 25 veckor kirurgi, 13 veckor psykiatri, 24 veckor internmedicin och 27 veckor allmänmedicin. Under primärvårdstiden kan du bli placerad i Norrtälje stad, Rimbo, Bergshamra eller på Väddö. 
 
Vi erbjuder stöd av studierektor och personlig handledare. En gång i månaden erbjuds grupphandledning där vi bland annat belyser frågor kring värderingar och etik kopplat till läkarrollen. Du erbjuds även att delta i vårt AT-forum med en föreläsning varje vecka. 
 
Om dig
Krav: Läkarexamen eller erhållit Socialstyrelsens beslut om villkor för legitimation. Erfarenhet som läkare minst sex månader efter examen eller Socialstyrelsens beslut om villkor för legitimation.  
 
Meriterande: Tidigare tjänstgöring som läkare är meriterande, gärna inom akutsjukvård till exempel medicin och kirurgi, med fördel på Norrtälje sjukhus alternativt inom Tiohundra. Erfarenhet av jourarbete är också meriterande.
 
Vi strävar efter att göra en långsiktig rekrytering, vilket betyder att det även ingår i vår helhetsbedömning om du uttrycker intresse för att stanna kvar inom Tiohundra efter din tjänstgöring. Vi ser gärna sökanden med stort intresse för vuxen-, barn- och ungdomspsykiatri, geriatrik och primärvård. 
 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   
 
Välkommen med din ansökan, som skall vara oss tillhanda senast den 30 september 2018.
 
Övrig information:  
Som AT-läkare kommer du i kontakt med flera patientgrupper. Vi kommer med anledning av detta att begära utdrag från Polisens belastningsregister, för de sökande som går vidare i rekryteringsprocessen. Registerkontroll föregår beslut om anställning.  
 
Vi har tyvärr inte möjlighet att tillmötesgå eventuella önskemål om utlandstjänstgöring under AT-perioden.  
 
Viktiga datum:
?Sista ansökningsdag den 30 september 2018.  
?Om du blir kallad till intervju, blir du kontaktad under onsdag/torsdag vecka 40. Inbjudan med svarskrav, o.s.a. senast 5 oktober kl. 12:00.  
?Intervjuer sker den 8 och 10 oktober. 
 
Ansökan ska endast innehålla:  
? Personligt brev och CV  
? Examensbevis  
? Socialstyrelsen beslut om AT-tjänstgöring  
? Kontaktuppgifter till referenter
 
Kontaktpersoner  

Ann Wallbom Fagraeus, AT-läkarchef 

E-post: ann.wallbom.fagraeus@tiohundra.se  
 
Barbro Shanwell, Studierektor primärvården  
Charlotta Munck af Rosenschöld, Studierektor psykiatri  
Christina James, Studierektor kirurgi  
Sirpa Andersson, Studierektor medicin  
Telefon: 0176-10 100  
 
Ellen Jacobson, AT-representant
Knut Kollberg Nyberg, AT-representant
Navid Soltani, AT-representant  

Telefon: 0176-10 100  
 
Christoffer Blom, HR-konsult  
Telefon: 0176-10 100

AT-läkare till Tiohundra i Norrtälje

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb