medrek.se

Audionom till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-07

Ansök nu

Audionom till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Vi erbjuder 
Hörsel- och Balans ingår i patientflödena Öron, hörsel och balans barn respektive vuxen. Hörsel- och Balansmottagningarna för Diagnostik finns i Huddinge och Solna. Vi har ett nära samarbete med mottagningen för Hörselhabilitering Barn och Ungdom samt Hörselrehabilitering Vuxna på Rosenlund som efter diagnostisering är nästa instans för våra patienter. På Hörsel- och Balansmottagningen arbetar vi tvärprofessionellt mellan audionomer, läkare, ingenjörer, undersköterskor, sjuksköterska, medicinska sekreterare och vårdadministratörer. 

Vi erbjuder nu ett vikariat till dig som är legitimerad audionom! För att du som nyanställd ska få en bra start i ditt nya arbete lägger vi stort fokus på en bra anpassad introduktion och mentorskap. 
 
Om tjänsten
I arbetsuppgifterna med hörsel- och balansutredningar ingår ton- och talaudiometri för vuxna och barn från fem års ålder. Även specialmätningar såsom ABR (hjärnstamsaudiometri) och impedans ingår. Har du även erfarenhet av arbete med barn ses detta som meriterande. Alla förekommande hörselmätningar sker vid egna självständiga audionommottagningar och till läkarmottagningar. 
 
I tjänsten ingår handledning av studenter.  Vi anordnar även en del föreläsningar där audionomer är delaktiga. Vi arbetar tvärprofessionellt och har regelbundna ronder med patientfall tillsammans med audionomkollegor och läkare. 

Tjänsten är ett vikariat som avser tidsperioden 2020-01-31 - 2021-01-31.
 
Vi söker 
Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du tycker om att arbeta mot fastställda mål och är ansvarstagande, noggrann och har god organisationsförmåga. Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga till både självständigt arbete och arbete tillsammans med andra vilket ställer krav på god social kompetens och pedagogisk förmåga.

Vi värdesätter att du är engagerad och initiativtagande samt har ett aktivt deltagande i din egen läroprocess och i utvecklandet av vår verksamhet.

Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad audionom
Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete inom audionomyrket.
 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Audionom till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Karolinska Universitetssjukhuset