medrek.se

Avdelningschef operation/bild/rehab till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Företag AniCura
Regioner
Utgår

2018-11-15

Ansök nu

Avdelningschef operation/bild/rehab till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

 

Vi söker en avdelningschef till operation, bild och rehab till vårt regionsdjursjukhus Bagarmossen, söder om Stockholm. AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

Ansvarsområden

Som avdelningschef för operation/bild/rehab:

  • arbetar du operativt och strategiskt med planering, ledning, prioritering samt utveckling av verksamheten

  • driver du löpande förbättringsarbeten tillsammans med ansvarig veterinär,  gruppledare och övriga medarbetare

  • har du personalansvar för 25 medarbetare, bland annat djursjukskötare och djurvårdare

  • är du medlem i ledningsgruppen och rapporterar till verksamhetschefen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning.

Vem är du?

Vi tror att du arbetar på ett djursjukhus eller inom humanvården och är legitimerad djursjukskötare eller legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi eller operation. Du har några års erfarenhet av att arbeta som chef eller ledare.  

Du är trygg i din roll och van att utveckla individ och verksamhet. Som person är du samarbetsvillig, ansvarstagande, välorienterad och lojal. För att lyckas i rollen ser vi att du är en skicklig kommunikatör, sätter kunderna i fokus och är intresserad av att utveckla djursjukhuset. AniCura är ett värdegrundsbaserat företag och du känner dig bekväm med vår värdegrund: Tillsammans, Eget ansvar, Trygghet och Omtanke, Kompetens och Utveckling, Rakt och Ärligt.

Vi söker en ledare som:

  • har erfarenhet av djursjukvård eller humanvård med inriktning anestesi eller operation

  • har dokumenterad erfarenhet av att utveckla och driva projekt

  • trivs med att arbeta på ett värdegrundsbaserat entreprenöriellt företag

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Våra patienter och djurägare ska uppleva högsta vårdkvalitet och bästa kundservice. Vår personal har ett passionerat engagemang och vi söker därför de bästa ledarna. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka denna tjänst!

Vill du bli en del av vår familj?

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om rollen kontakta verksamhetschef Karin Ronander på 070-496 71 17 eller HR-chef Erika Kalmér 070-555 15 21. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdag den 15 november 2018.

Dela detta jobb

Avdelningschef operation/bild/rehab till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

AniCura