medrek.se

Axelkirurg till Ortho & Spine Center Skåne

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Axelkirurg till Ortho & Spine Center Skåne

Nu söker vi en axelkirurg till Ortho och Spine Center Skåne.

Verksamheten innefattar sedvanlig mottagnings- och operationsverksamhet dagtid och spänner över hela det axelkirurgiska fältet inklusive den frakturkirurgi som inte akut måste utföras på större sjukhus. Du kommer att arbeta med och vid behov stöttas av en mycket erfaren axelkirurg vilket innebär att vi gärna även ser yngre sökande som har en önskan och drivkraft att utvecklas som axelkirurg.

Du kommer att arbeta i en mycket effektiv organisation med ett professionellt team i helt nya, välanpassade lokaler som hjälper dig att leverera specialistvård med en mycket hög medicinsk kvalitet.

Vi bedriver en rörlig verksamhet med korta beslutsvägar, där långsiktighet och kvalitet är ledord. Vi ser gärna att du bidrar med din erfarenhet och nytänkande i arbetet med att utveckla den framtida vården.

Vem är du?

  • Legitimerad läkare med specialistkompetens inom ortopedi och påbörjad subspecialitet inom axelkirurgi
  • Kan arbeta självständigt avseende enkla och måttligt komplicerade fall
  • Har personliga egenskaper där patientbemötande och serviceinriktad framtoning är en naturlig del
  • Ser en utmaning och glädje i att vara med att starta och utveckla en helt ny verksamhet
  • Intresserad av forskning och utveckling, avlagd doktorsexamen är meriterande

För ytterligare information kontakta VD David Roberts david.roberts@orthocenter.se

OM FÖRETAGET

Ortho & Spine Center bygger på idén att bäst resultat nås i ett center med noggrant utvald högspecialiserad personal. Våra läkare tillhör de mest erfarna inom sina respektive fält och har alla en gedigen klinisk och vetenskaplig bakgrund. Vi jobbar utifrån ett kvalitetsperspektiv där en kontinuerlig vårdkedja från operationsbeslut till uppföljning är ett givet inslag. Samtliga läkare har lokal förankring vilket möjliggör snabb kontakt, och vid behov personligt möte, med ”din” läkare vilket skapar förtroende och trygghet. Våra specialiserade fysioterapeuter optimerar ditt behandlingsresultat vare sig du genomgått kirurgi eller inte. På mottagning och vårdavdelning får du bästa tänkbara service och omvårdnad av vår erfarna personal i moderna lokaler av högsta klass.

Dela detta jobb

Axelkirurg till Ortho & Spine Center Skåne

GHP Specialty Care AB