medrek.se

Backend-utvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset IT

Regioner
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Backend-utvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset IT

Livsviktig IT 
Vill du utveckla IT-stöd som gör skillnad på riktigt? Vill du vara del av ett team som brinner för att förbättra hälso- och sjukvården, och samtidigt bidra till internationell utveckling? Vill du jobba med något som verkligen är värdefullt - att hjälpa människor till en bättre hälsa? Då ska du titta hit. Var med och skapa framtidens sjukvård tillsammans med oss! 


Vi erbjuder 
Karolinska Universitetssjukhuset är mitt i en omvälvande förändringsresa och ambitionen är hög. Vi mäter oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning - det vill säga skapa högsta värde för våra patienter. Flytten till vårt nybyggda universitetssjukhus i Hagastaden, Solna, är genomförd och är numera navet i ett av Europas största Life Science-kluster för akademi, forskning och näringsliv.


På Karolinska Universitetssjukhuset IT får du möjlighet att vara en del av en dynamisk och omväxlande miljö med hög kompetens. Engagerade medarbetare som driver arbetet framåt i nära samarbete med sjukhusverksamheten och verksamhetsutvecklare. Karolinska Universitetssjukhuset IT har en bred portfölj innefattande bland annat ansvar för verksamhetskritiska system och med ett ständigt fokus på systematiskt informations- och IT-säkerhetsarbete.


Vi satsar på att förbättra kompetens, kapacitet och leveransförmåga inom digitalisering och innovation. Du kommer ges stora möjligheter att fördjupa och utveckla dina kunskaper genom ditt arbete i en unik kontext - så om du önskar en ny utmaning i din karriär har du chansen nu! 


Din vardag
Du erbjuds ett stimulerande arbete i en kunskapsintensiv utvecklarorganisation och du kommer vara del av ett engagerat team inom systemutveckling. Att jobba teamnära och vara drivande inom vissa områden och dela med dig av din kunskap är en stor del av arbetet. Men framför allt att vara med och driva lösningar framåt utifrån verksamhetens krav.


Vi söker 
Vi söker nu en Backend-utvecklare för att bemanna Karolinska Universitetssjukhuset IT. Vi söker dig som har en passion för utveckling! Viktigt är också att du har ett driv och engagemang, kan leda förändring genom att vara med i det dagliga arbetet och tillsammans med dina medarbetare ta ansvar för att lösningen utvecklas och ligger i framkant. Du gillar att jobba nära verksamheten i avseende att ta fram den lösning som skapar de bästa förutsättningarna för dem att få stöd i sitt arbete.
Vi tror också att du är analytisk, lösningsorienterad och kan förstå och bedöma förändringskrav utifrån ett tekniskt perspektiv men vi är också intresserade av vad just du kan bidra med utöver detta! 
 
Kvalifikationer
Krav:

  • För att lyckas i rollen behöver du ha en teknisk utbildning i grunden
  • Du har relevant universitets- eller högskoleexamen eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt med inriktning mot IT-arkitektur/systemvetenskap
  • Vi tror att du har arbetat i några år som utvecklare och att du kan driva lösningar samt har erfarenhet av integrationer, databasmodellering, design och arkitektur
  • God förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska
  • Kunskaper inom Microsofts teknikstack och C#, SQL, SOAP-och REST-baserade webbtjänster.

Meriterande: 

  • Erfarenhet av SSIS, Azure DevOps och CI/CD.

 
Välkommen med din ansökan! 
 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande i denna rekryteringsprocess, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Backend-utvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset IT

Karolinska Universitetssjukhuset