medrek.se

Barn- och ungdomspsykiatrin välkomnar en Leg. Psykolog!

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-19

Ansök nu

Barn- och ungdomspsykiatrin välkomnar en Leg. Psykolog!

Arbetsplatsbeskrivning

Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten är placerad i Östersund, men är en resurs för hela Jämtlands län. På enheten arbetar cirka 90 medarbetare, och organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna. I området ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och- ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH). Verksamheterna är samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i nyrenoverade lokaler, och möjligheterna att samverka inom BUP och med övriga verksamheter i huset är goda. På BUP arbetar idag 18 psykologer varav 6 specialistpsykologer. Ett antal PTP psykologer, psykologkandidater och psykologassistenter finns också alltid i verksamheten. Enheten har 1 psykolog med ledningsansvar (PLA). Här finns alltså gott om psykologkollegor för utbyte av erfarenheter, kunskaper och idéer med stora möjligheter till utveckling både för dig och verksamheten. Vi välkomnar nu ytterligare en Psykolog till vår arbetsplats!

Arbetsbeskrivning

Som Psykolog kommer du att ingå i ett av våra öppenvårdsteam. I teamet finns bl.a. psykologer, socionomer och läkare. Vi söker en Psykolog som vill arbeta med hela det barnpsykiatriska utrednings- och behandlingsspektrumet. I arbetet ingår också att ge konsultation till vårdgrannar, oftast socialtjänst och elevhälsa. Möjlighet till fördjupade arbetsuppgifter kring olika behandlingsmetoder (t.ex. internetbehandling, gruppbehandling etc.) eller specifika behandlingar för olika diagnosgrupper finns. Ange gärna i ansökan om du har sådana önskemål.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog. Erfarenhet från arbete inom barn- och ungdomspsykiatri är meriterande. Likaså specialistkompetens inom neuropsykologi, psykologisk behandling eller klinisk barn- och ungdomspsykologi. Möjlighet finns till specialistutbildning inom neuropsykologi, psykologisk behandling eller klinisk barn- och ungdomspsykologi. För psykologer under specialistutbildning inom regionen finns ST-studierektor och väl utarbetat program enligt regionens karriärvägar för psykologer. Psykologer med specialistkompetens erbjuds tjänst som specialistpsykolog. 

Andra uppgifter

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning: 

Kontaktpersoner

Namn: Mikael Lec-Alsén
Områdeschef
Telefon: 070 3176469
Email: mikael.lec-alsen@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Bäckström Karlsson 
Psykologförbundet
Telefon: 063 - 15 39 72
Email: maria.backstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/428/2022
Sista ansökningsdag: 2022-09-18

Dela detta jobb

Barn- och ungdomspsykiatrin välkomnar en Leg. Psykolog!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård