medrek.se

Barn- och ungdomspsykiatrin välkomnar socionom med grundl psykoterapiutb

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-01-09

Ansök nu

Barn- och ungdomspsykiatrin välkomnar socionom med grundl psykoterapiutb

Arbetsplatsbeskrivning

Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten är placerad i Östersund men är en resurs för hela Jämtlands län. På enheten arbetar cirka 90 medarbetare, och organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna. I området ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och Ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH). Verksamheterna är samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i nyrenoverade lokaler, och möjligheterna att samverka inom BUP och med övriga verksamheter i huset är goda. Vi välkomnar nu en ny medarbetare som vill ingå i ett välfungerande team på en stor arbetsplats där utbyte av erfarenheter, kunskaper och idéer med kollegor skapar stora möjligheter till utveckling både för dig och verksamheten. Ange i ansökan om du även är intresserad av arbete i något av BUP:s öppenvårdsteam för utredning och behandling.

Arbetsbeskrivning

På BUP:s mottagning arbetar du i ett team där medlemmarna tillsammans har en kompetens som kompletterar varandra. Mottagningsteamet arbetar med barn- och ungdomspsykiatrins första linje uppdrag som huvudfokus. BUP:s mottagningsteam ansvarar för telefonmottagningen med rådgivning, mottagande av inkommande remisser från vårdgrannar, mottagande av egen vårdbegäran direkt från barn, ungdomar och vårdnadshavare. Du utför inom ramen för mottagningens uppdrag bedömningssamtal, uppföljningssamtal, kortare behandlingsinsatser, själv eller med kollega i teamet. Deltar i samordnad individuell plan (SIP) och samarbetar med andra vårdgivare i regionen, socialtjänsten och skolan med flera. På BUP:s mottagning jobbar vi kontinuerligt med att utveckla verksamheten och våra arbetssätt. Hela BUP har också gemensam fortbildning- och utvecklingstid.

Medarbetare deltar i extern handledning. Mentorskap erbjuds under hela första året som en del i en god introduktion till arbetsplatsen. Socionomkollega finns i teamet. Hos oss ges goda möjligheter att ta egna initiativ, delta i verksamhetens utveckling samt få långsiktig kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Examen från socionomprogrammet.
Genomförd utbildning i grundläggande psykoterapi, steg 1.
Meriterande är erfarenhet från arbete inom barn och ungdomspsykiatri, mottagningsarbete eller erfarenhet från annan verksamhet med inriktning barn/familj.

Du behöver ha god förmåga att jobba självständigt men samtidigt även god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

I mån av tillgång så kan vi eventuellt hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbahososs/hjalpmedboende

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Per Bengtsson
Enhetschef
Telefon: 073 - 0916947
Email: per.bengtsson@regionjh.se
Namn: Ingela Boije
Teamledare
Telefon: 063 - 154023
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Mona Jakobsson
Akademikerförbundet SSR
Telefon: 070-368 87 05
Email: mona.jakobsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/683/2021
Sista ansökningsdag: 2022-01-09

Dela detta jobb

Barn- och ungdomspsykiatrin välkomnar socionom med grundl psykoterapiutb

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård