medrek.se

Barnakuten i Huddinge söker sjuksköterskor

Regioner
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Barnakuten i Huddinge söker sjuksköterskor

Om tjänsten
Barnakuten i Huddinge på Astrid Lindgrens barnsjukhus tar emot akut sjuka barn, 0-18 år. De flesta som söker har medicinska åkommor.
 
Vi arbetar i nyrenoverade fräscha lokaler, med slutenvårdsavdelning för barn (BAVA) precis bredvid.Inom Funktionsområde Akut Barn Huddinge så ingår förutom akutmottagning två slutenvårdsavdelningar och akut hemsjukvård- Mobilen.
 
Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Hos oss använder vi oss av individuell schemaplanering för dygnet runt bemanning. Som medarbetare får du även möjlighet att bedriva förbättringsarbete inom ett specifikt ansvarsområde. Tillsammans med närmaste chef förs en diskussion kring hur mycket arbetstid som kan avsättas till förbättringsarbetet. Inom Funktionen finns utbildningssjuksköterska som stöd för att erbjuda kontinuerlig fortbildning, såväl individuell som efter verksamhetens behov. Ett exempel på fortbildningssatsning är att flertalet av våra sjuksköterskor numera är utbildade i att administrera lustgas i samband med undersökningar och procedurer.  
 
Vi söker  
Sjuksköterskor med engagemang, som på bästa sätt vill möta barn och deras familjer när de som mest behöver dig. Du tycker om att hjälpa människor på individnivå och blir nöjd när du, tillsammans med arbetskamraterna, arbetar mot att uppnå gemensamma mål. Slutligen söker vi dig som värdesätter och eftersträvar ett professionellt och kompetent omhändertagande med patientsäkerhet i fokus.  
 
Kvalifikationer  
Leg sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård alternativt av barnsjukvård. Det är meriterande med, för verksamheten, adekvat vidareutbildning.  
 
Välkommen med din intresseanmälan!  
 
 
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Linda Kyrk Fabo 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 832 36
contacticon mobile linda.kyrk-fabo@sll.se
Monica Ritschard 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 873 73
contacticon mobile monica.ritschard@sll.se
Therés Sanders 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 873 60
contacticon mobile theres.sanders@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Dayana Sanchez, 08-58580703

Dela detta jobb

Barnakuten i Huddinge söker sjuksköterskor

Karolinska Universitetssjukhuset