medrek.se

Barnakutmottagning i Huddinge söker sjuksköterskor natt

Regioner
Utgår

2019-01-08

Ansök nu

Barnakutmottagning i Huddinge söker sjuksköterskor natt

Vi erbjuder 

De bästa kollegorna, framförallt!  

Barnakuten i Huddinge på Astrid Lindgrens barnsjukhus tar emot akut sjuka barn, 0-18 år. De flesta som söker har medicinska åkommor. Vi arbetar i nya moderna lokaler, med slutenvårdsavdelning för barn (BAVA) precis bredvid. Inom Funktionsområde Akut Barn Huddinge så ingår förutom akutmottagning två slutenvårdsavdelningar och akut hemsjukvård- Mobilen. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.  

 

Om tjänsten 

Nattarbete. Vi söker sjuksköterskor som trivs med, eller vill prova på, nattarbete hos oss på barnakutmottagningen. Det finns även möjlighet att erbjudas blandtjänst och vi söker både heltids- och deltidsanställda. Hos oss använder vi oss av individuell schemaplanering och som medarbetare får du även möjlighet att bedriva förbättringsarbete inom ett specifikt ansvarsområde. Tillsammans med närmaste chef förs en diskussion kring hur mycket arbetstid som kan avsättas till förbättringsarbetet. Inom Funktionen finns utbildningssjuksköterska som stöd för att erbjuda kontinuerlig fortbildning, såväl individuell som efter verksamhetens behov. Ett exempel på fortbildningssatsning är att flertalet av våra sjuksköterskor numera är utbildade i att administrera lustgas i samband med undersökningar och procedurer. 

Vi söker 

Sjuksköterskor med engagemang, som på bästa sätt vill möta barn och deras familjer när de som mest behöver dig.Du tycker om att hjälpa människor på individnivå och blir nöjd när du, tillsammans med arbetskamraterna, arbetar mot att uppnå gemensamma mål. Slutligen söker vi dig som värdesätter och eftersträvar ett professionellt och kompetent omhändertagande med patientsäkerhet i fokus. 

Kvalifikationer  

Leg sjuksköterska med intresse för akutsjukvård för barn. Det är meriterande med, för verksamheten, adekvat vidareutbildning. 

Välkommen att söka!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Monica Ritschard 
Omvårdnadschef
 08-585 873 73
 monica.ritschard@sll.se

Linda Kyrk Fabo 
Omvårdnadschef
 08-585 832 36 linda.kyrk-fabo@sll.se

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Dayana Sanchez, 08-58580703

 

Dela detta jobb

Barnakutmottagning i Huddinge söker sjuksköterskor natt

Karolinska Universitetssjukhuset