medrek.se

Barnaudionom till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Barnaudionom till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Vi erbjuder dig ett givande arbete inom vår fantastiska barnverksamhet!
 
Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett av sju teman där Patientområde (PO) Öron, näsa, hals (ÖNH) ingår. Vårdenheterna inom PO ÖNH har en hög grad av specialisering och arbetet sker nära integrerat med utbildning och forskning.  
 
PO ÖNH ger unika möjligheter till värdebaserad, multiprofessionell vård för patienter som behöver omhändertagande som kan vara medicinskt, kirurgiskt, tekniskt, pedagogiskt och psykosocialt. Patientgrupperna utgörs bland annat av hörselnedsättning, tinnitus, yrsel- och balansstörning, otologiska sjukdomar, facialispares, näs- och bihålesjukdomar, mun- och halssjukdomar samt benigna ÖNH tumörer.  
 
Hörsel- och Balans ingår i patientflödena Öron, hörsel och balans barn respektive vuxen. Hörsel- och Balansmottagningarna för Diagnostik finns i Huddinge och Solna. Vi har ett nära samarbete med mottagningen för Hörselhabilitering Barn och Ungdom samt Hörselrehabilitering Vuxna på Rosenlund som efter diagnostisering är nästa instans för våra patienter. På Hörsel- och Balansmottagningen arbetar vi tvärprofessionellt mellan audionomer, läkare, ingenjörer, undersköterskor, sjuksköterska, medicinska sekreterare och vårdadministratörer.  
 
Vi söker nu en audionom till vår fantastiska barnverksamhet i Solna där framtida placering även kan bli Huddinge eller Rosenlund. 
 
Om tjänsten 
I arbetsuppgifterna ingår alla förekommande hörselmätningar för barn i huvudsak mellan 0-4 år vid egna självständiga audionommottagningar och till läkarmottagningar. Efter hörselscreening för nyfödda utförs uppföljande diagnostik där OAE, aABR och ABR-hörtröskelbestämning ingår. 
 
Du kommer även att handleda studenter och föreläsa. Vi arbetar tvärprofessionellt och har regelbundna ronder med patientfall tillsammans med kollegor och läkare. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta, är flexibel men som även kan arbeta självständigt. Du tycker om att arbeta mot fastställda mål och är ansvarstagande, noggrann och har god organisationsförmåga. Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga till både självständigt arbete och arbete tillsammans med andra vilket ställer krav på god social kompetens och pedagogisk förmåga. Vi värdesätter om du är engagerad och initiativtagande samt har ett aktivt deltagande i din egen lärprocess och i utvecklandet av vår verksamhet. 
 
Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet. 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad audionom. 
Tidigare erfarenhet av arbete inom audionomyrket, speciellt inom barndiagnostik är meriterande. 
 
Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 
 
Varmt välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
   
----------------------------------------------------------------------------------
Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 
Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Cecilia Hallberg 
Chefsaudionom
contacticon phone 08-517 769 77
contacticon mobile 072-582 34 93

Fackliga representanter
SRAT tel vx: 08-442 44 60, kansli@srat.se

Dela detta jobb

Barnaudionom till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Karolinska Universitetssjukhuset