medrek.se

Barnmorska/koordinator till Centrum för Fostermedicin

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-10

Ansök nu

Barnmorska/koordinator till Centrum för Fostermedicin

Vi erbjuder
Centrum för Fostermedicin (CFM) ingår i ME Graviditet och Förlossning, som omfattar graviditets- och förlossningsvård samt fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge och Solna.

Vid CFM utförs cirka 20 000 undersökningar per år bestående av obstetriska ultraljud, invasiv provtagning samt fosterterapi (intrauterina behandlingar under fosterlivet). Vi har även omhändertagande av gravida kvinnor som väntar barn med prenatalt diagnostiserade missbildningar och sjukdomar.

CFM är ett regionalt och nationellt referenscenter för fostermedicinsk expertis och innehar som enda nationella tillståndshavare uppdraget nationell högspecialiserad vård inom intrauterina behandlingar, EXIT operationer samt fosterterapi. Här lägger vi stor vikt vid forskning, utveckling och utbildning.

Nu söker vi en barnmorska med koordinatorsfunktion för fosterterapin.

Om tjänsten
Koordinator för planerad läkarmottagning samt för den akuta och planerade verksamheten inom fosterterapi och invasiva behandlingar och provtagningar. I ditt uppdrag ingår kontakt med andra vårdgivare både regionalt och utomläns samt utomlands och med patienter för att samordna vården.

Du förbereder och assisterar även vid fosterdiagnostik/fosterterapioperationer och vid mottagningsarbete. Du handhar och ansvarar för operationsutrustning och instrument.

I uppdraget ingår även ansvar för datainsamling till våra register för dokumentation och uppföljning. Intresse för datainsamling och statistik underlättar den administrativa delen av arbetet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid 40 timmar / vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig med ett genuint intresse för att arbeta med kvinnor med komplicerade graviditeter, där etiska frågeställningar är vanliga. Du ska kunna bemöta kvinnan och partner på ett empatiskt och respektfullt sätt, i en för dom ofta krisartad och stressande situation.

Du trivs med att vara en del av ett team, har talang för att kunna planera och koordinera behandlingar och undersökningar samt kunna arbeta effektivt i ibland brådskande situationer. Du är utåtriktad och trivs med att ha kontakt med patienter både i hela landet och utomlands och känner dig trygg med engelska i tal och skrift.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad barnmorska med flerårig erfarenhet i yrket, gärna både förlossning och antenatalvård.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ungefär 650 medarbetare. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Barnmorska/koordinator till Centrum för Fostermedicin

Karolinska Universitetssjukhuset