medrek.se

Barnmorska med rotationstjänst neonatalvård-förlossning

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-19

Ansök nu

Barnmorska med rotationstjänst neonatalvård-förlossning

Vi erbjuder 

Patientområde Sjuka nyfödda barn på Karolinska Universitetssjukhuset är verksamheten för dig som vill arbeta med för tidigt födda och sjuka nyfödda barn och deras familjer. Vi finns både i Huddinge, Solna och Danderyd. Hos oss får du möjlighet till professionell stimulans och utveckling inom en bred verksamhet som spänner från neonatal intensivvård till vård på familjerum och ut i hemmet med neonatal hemsjukvård. Vi bedriver även mottagningsverksamhet på alla våra enheter. Teamarbetet värdesätts högt, där du ingår i tvärprofessionella team tillsammans med bl a barnläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer och dietister. Genom att ständigt utveckla och förbättra vården ser vi till att ännu fler nyfödda barn får ett gott liv. 

Vi arbetar med en familjecentrerad utvecklingsstödjande vårdform där vården anpassas individuellt utifrån barnets mognad och omvårdnaden av barnen sker i nära samarbete med föräldrarna. De för tidigt födda och sjuka nyfödda barnen får möjlighet att vara nära sina föräldrar dygnet runt - trots skörhet och stora medicinska behov. Vi arbetar ständigt med att utveckla bemötande och arbetssätt för att kunna tillgodose barnets - och hela familjens behov.  

Vi som arbetar på Patientområde Sjuka nyfödda barn har stora visioner och vet vart vi vill. Vi behöver bli ännu fler för att visionerna ska kunna förverkligas. Därför behöver vi just din kompetens, energi och kreativitet. 

Patientområde Graviditet och Förlossning på Karolinska Sjukhuset är en av verksamheterna som ingår i Tema Barn och Kvinnosjukvård och omfattar all graviditets- förlossnings- samt fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna.  

Idag är våra verksamheter för gravida/födande och nyblivna familjer uppdelad på flera vårdavdelningar, men vi får nya fräscha lokaler i Huddinge och Solna under 2018-2019.  

I Huddinge har en del av de nya lokalerna redan invigts, i dessa blir förlossning och BB integrerade till att börja med. Lokalerna har ljusa fina färger och moderna faciliteter som eget badrum med badkar och lustgas som smärtlindring och vårdpaneler för mer hemlik miljö etc. När hela flytten är klar 2019 kommer förlossning, BB, antenatalavdelning, specialistmödravård och övrig mottagningsverksamhet att befinna sig på samma vårdgolv.  

I Solna får vi våra nya fina lokaler i oktober och där kommer förlossning, BB, antenatalavdelning och specialistmödravård vara integrerat.  

På båda våra enheter har vi samvård för mor och barn.   

Om tjänsten 
Du som har intresse och erfarenhet av neonatalvård och förlossning/BB-vård har nu möjlighet att få arbeta med hela vårdkedjan. Du kan välja förlossning och/eller BB samt neonatalvård på någon av våra tre hus, Huddinge, Solna och för neonatalvård även Danderyd. Det här är en unik möjlighet att få vara med att utveckla och driva vård både för våra föräldrar och födande mammor samt neonatalvård.

 Vi söker

Vi söker dig som är relationsskapande, flexibel, engagerad och en mycket god teamarbetare. Du har några års erfarenhet som barnmorska. Du är också handlingskraftig och har lätt för att se vad som behöver prioriteras och utföras, samt tar ansvar för att detta genomförs. Vidare har du god samarbetsförmåga gentemot såväl kollegor som patienter och deras anhöriga.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer  

Du är legitimerad barnmorska  och har du erfarenhet av liknande verksamhet är det meriterande. Är du nyutexaminerad barnmorska vill vi att du har erfarenhet av neonatalvård som sjuksköterska.

Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis och i förekommande fall bevis om specialistkompetens.  

Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Jessica Schiött 
Vårdenhetschef PO Sjuka nyfödda barn
 070-1684646

Susanne Albertsson 
Vårdenhetschef PO Graviditet och förlossning
 072-596 83 37

Fackliga representanter
Vårdförbundet: 08-517 72 964

 

Dela detta jobb

Barnmorska med rotationstjänst neonatalvård-förlossning

Karolinska Universitetssjukhuset