medrek.se

Barnmorska/Projektledare till regionövergripande informationsprojekt

Regioner
Utgår

2019-08-26

Ansök nu

Barnmorska/Projektledare till regionövergripande informationsprojekt

Vill du vara med och skapa framtidens BB-information? Nu söker vi en projektledare på 50% som ska leda ett unikt regionsövergripande projekt med syfte att alla BB inom Region Stockholm ska lämna samma information till nyblivna föräldrar.

Om tjänsten
Vi söker dig som är barnmorska och som brinner för att leverera jämlik vård. Det regionsövergripande projektet syftat till att skapa en gemensam plattform för nya familjer där de, oavsett var de fött barn, hittar den information de behöver efter förlossningen.

Projektet finansieras av HSF och du kommer i ditt arbete samarbeta med och få stöttning av en referensgrupp med medarbetare från både BB och kommunikationsenheterna från regionens sjukhus. Anställningstiden är på minst ett år och som längst till december 2022. Du anställs av Karolinska Universitetssjukhuset Solna men även andra sjukhus så som Danderyds sjukhus, Södersjukhuset, Södertälje sjukhus och BB Stockholm ingår i projektet.

I din roll kommer du samla ihop befintligt material om eftervård från respektive sjukhus egna webbsidor och från 1177. Utifrån detta material ska det beslutas, tillsammans med en referensgrupp, vilket material som ska användas och om det finns behov av nyproduktion. Du får möjlighet att tycka till och vara med i urvalet av material. Som barnmorska i eftervården har du koll på vad våra nyblivna föräldrar vill och behöver veta, och denna kunskap kommer du att få bidra med. I projektet kommer det under arbetets gång även att finnas en projektledande webbredaktör (50%) som tar hand om det praktiska kring publicering. 

Det finns möjlighethet att kombinera med att jobba kliniskt 50% om du föredrar att arbeta heltid.

Vi söker
Vi söker dig som är strukturerad, har lätt att se och skapa en övergripande helhet av många delar och som kan fokusera på målet under hela resan. Du är kommunikativ och noggrann samt känner ett starkt engagemang i att göra vården mer tillgänglig och jämlik.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara utbildad barnmorska med erfarenhet av BB/eftervård. Du bör ha en förståelse kring hur webben fungerar och vilket material som fungerar att ha på en webbsida. Det är meriterande om du även har erfarenhet från antenatal, förlossning eller dubbelkompetens som barnsjuksköterska. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
-------------------------------------------------------------------  

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Fackliga representanter
SRAT christina.ronnlund@sll.se & malin.ruukholm@sll.se
Vårdförbundet vardforbundetsolna.karolinska@sll.se

Referensnummer
163691

Dela detta jobb

Barnmorska/Projektledare till regionövergripande informationsprojekt

Karolinska Universitetssjukhuset