medrek.se

Barnmorska/ Sjuksköterska Natt till Medicinskenhet Gynekologi & Reproduktionsmedicin i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Barnmorska/ Sjuksköterska Natt till Medicinskenhet Gynekologi & Reproduktionsmedicin i Huddinge

Vi erbjuder

Vår verksamhet präglas av en god och välkomnande stämning. Hos oss möter vi våra patienter och varandra med omtanke, respekt och vi tar ansvar för våra handlingar.

Vi vill att du skall trivas och må bra hos oss och därefter erbjuder vi dig som anställd friskvård. Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Verksamheten genomsyras av Karolinskas värdeord ansvar, medmänsklighet och helhetssyn och vi sätter givetvis alltid patienten först.

Om tjänsten

Vi söker dig som är barnmorska eller sjuksköterska och vill arbeta med gynekologi i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö. Det är en omväxlande tjänst där du arbetar inom gynekologisk slutenvård och akutmottagning.

I verksamheten arbetar läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor och avdelningsassistenter tillsammans. Detta för att kunna erbjuda patienterna bästa möjliga vård. Endomterios-och bäckenbottencentrum är två av flera tvärprofessionella team som ingår i vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med schemalagd arbetstid - natt. Vi har fast rullande schema med tjänstgöringsgrad på 74%. Tjänsten är belägen i Huddinge, 25 minuter från Stockholms central.

Vi söker

Du som söker är ansvarstagande, strukturerad och har en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete. Vidare är du flexibel eftersom den ena dagen inte är den andra lik, och förutsättningarna för dagen kan snabbt komma att ändras. Lösningsorientering och ett nyfiket utforskande i olika situationer är egenskaper du har. Eftersom vi arbetar inom akutsjukvård behöver du tycka om att arbeta i ett högt tempo. Du har också god samarbetsförmåga då du kommer arbeta med olika professioner och ha ett nära samarbete med dina övriga kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig på beskrivningen? Varmt välkommen att söka till oss!  

Kvalifikationer 

Krav:
- Legitimerad barnmorska/ sjuksköterska  

Meriterande:  
- Det är mycket meriterande om du har erfarenhet inom akutsjukvård och/eller om du har erfarenhet av gynekologisk/kirurgisk vård.

Kontakt

Beatrice Bertel, Omvårdnadschef
E-post: beatrice.bertel@sll.se
Telefon: 0725-955 115

Linda Heigis Dahl, Omvårdnadschef
E-post: lindha.heigis-dahl@sll.se
Telefon: 072- 595 59 36

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och intervjuer.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Barnmorska/ Sjuksköterska Natt till Medicinskenhet Gynekologi & Reproduktionsmedicin i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset