medrek.se

Är du en erfaren Barnmorska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor?

VI SÖKER DIG

Erfaren barnmorska till ett uppdrag hos en kund i Lycksele. Uppdraget innebär arbete på förlossningen och BB. 

Vi söker dig som kan jobba under perioden v 31-01. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan.  

Förlossning och BB-vård främst för graviditeter från v37 samt postoperativ vård efter gynekologiska operationer. Vid komplicerade graviditeter överflyttas kvinnan till Centrum för Obstetrik i Umeå. Ca 360 förlossningar/år.

Förekommande datorprogram: System NCS Cross, Obstetrix, ROS, Orbit

DIN PROFIL

Du är legitimerad barnmorska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Erfarenhet inom förlossning och BB-vård. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor samt vara noggrann och trygg i din yrkesroll.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA

Som bemanningssjuksköterska på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med skickliga kollegor och i arbetet hos olika vårdgivare. Självklart till en förmånlig lön och villkor anpassade efter dig.

Din viktigaste arbetsuppgift kommer att vara att stötta upp i verksamheter där den ordinarie personalstyrkan behöver stärkas upp med en erfaren och självgående kollega. Det kan handla om att täcka upp för semestrar, sjukskrivning, föräldraledighet eller under en period då kunden behöver rekrytera in ny personal. Uppdragen kan vara båda långa och korta. Vi matchar dig med uppdrag som passar dina önskemål och varje bokning sker i överenskommelse med dig.

Du kommer att ha en viktig roll i Direktklinikens team av sjuksköterskor och läkare. Som bemanningssjuksköterska är du företagets representant ute hos våra kunder. Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att vara sjuksköterska.

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. 

 

 

 

 

Barnmorska till förlossning och BB, Lycksele v31-01

Företag Direktkliniken
Regioner
Utgår

2021-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb