medrek.se

Om oss

Gynmottagningen ingår i Sjukhusmottagningen som är ett samlingsnamn för mottagningar med specialiteter inom gynekologi, medicin , kirurgi, urologi, ortopedi samt hud. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Vi söker nu en barnmorska till Gynekolog- och Sesammottagningen. Som barnmorska på mottagningen har du egen mottagning och arbetar med abortverksamhet, preventivmedelsrådgivning, spiral/p-stavsättningar, prolapskontroller, STI-provtagning, smittspårning, inkontinensutredningar, telefonrådgivning med mera. För vissa patientkategorier sker arbetet i nära samverkan med gynekologer, men i övrigt är arbetet mycket självständigt. 
 
Om dig

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med yrkeserfarenhet och förskrivningsrätt i antikonceptionsmedel. Som person är du noggrann , flexibel, initiativrik samt har en god samarbets- och organisationsförmåga. Eftersom du arbetar självständigt och har kontakt med många människor är det viktigt att du är utåtriktad, engagerad, anvarstagande och har servicekänsla. Har du intresse för inkontinensproblematik, utbildning inom sexologi, klimakteriet och /eller uroterapeut är det meriterande. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Barnmorska till Gynekologmottagningen, Norrtälje sjukhus

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb