medrek.se

Vi erbjuder  

Reproduktionsmedicin är specialiserad på behandling av ofrivillig barnlöshet hos kvinnor och män. Vi arbetar framför allt med högspecialiserad vård såsom donation, PGD och fertilitetsbevarande behandlingar. Arbetet är forsknings och kvalitetsinriktat där vi ligger i frontlinjen med att utarbeta nya behandlingsmetoder. Arbetet erbjuder möjlighet till egen utveckling och fördjupning.  

Om tjänsten  

Arbete innebär varierande arbetsuppgifter inom det reproduktionsmedicinska området. Som barnmorska ansvarar du för att tillsammans med läkare och laboratoriepersonal, planera behandlingar, assistera på operation samt telefonrådgivning. Vi strävar efter att arbeta i team inom de olika specialområdet som verksamheten innebär.  

Det är ett område som är under ständig utveckling och därmed erbjuder möjlighet till fördjupning och fortbildning.  

Tillsvidare, heltid, 40 tim/vecka, enstaka helgtjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.  

Vi söker  

Vi söker dig som, tillsammans med andra yrkesgrupper, kan planera vård för patienter, framför allt högspecialiserade behandlingar, inom området reproduktionsmedicin. Du behöver också kunna assistera vid verksamhetens olika invasiva ingrepp.  

Du bör ha ett socialt och empatiskt förhållningssätt och kunna ta egna initiativ.   

Kvalifikationer  

Legitimerad barnmorska. Tidigare erfarenhet och kunskap inom området assisterad befruktning är meriterande.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Barnmorska till Reproduktionsmedicin

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb