medrek.se

logga

Barnmorskor till Förlossningen och BB/Gyn avdelning 12, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-06-01

Ansök nu

Barnmorskor till Förlossningen och BB/Gyn avdelning 12, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta med kvinnosjukvård i ett glatt arbetslag och bidra till utvecklingen av verksamheten?

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kvinnosjukvård bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med cirka 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning. På Sundsvalls sjukhus görs det årligen ca 4000 ultraljud som till största del utförs av våra barnmorskor. Inom BB/gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall har vi ca 80 medarbetare. Förlossning, BB/Gyn vårdavdelning, specialistmödravård, tidig hemgångsmottagning samt amningsmottagning är i Sundsvall samlade i sammanhängande och välanpassade lokaler. Vi har ett nära samarbete med vår neonatalavdelning som ligger i anslutande lokaler. På vår arbetsplats arbetar vi med ständiga förbättringar i verksamheten för att skapa en god arbetsmiljö, effektiva processer och möta patientens behov.

Nu söker Förlossningen samt BB/Gyn avdelning 12 i Sundsvall barnmorskor!
Anställningen avser tillsvidareanställning med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du på fritiden ha närheten till naturen och friluftsområden som erbjuder bland annat längdspår, utförsåkning och vandring samt ha närhet till hav och sjöar med möjligheter till bad, skridskoåkning, fiske, paddling med mera!? Då ska du söka till oss på Förlossningen och BB/Gyn avdelning 12 i Sundsvall. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter och ett stimulerande arbete med kvinnohälsa i fokus.

Arbetsuppgifter

Som barnmorska har du en nyckelroll i omhändertagandet av den gravida kvinnan före, under och efter förlossningen samt vård av den nyblivna familjen. Genom att tillvarata patienternas/närståendes kunskaper och erfarenheter ger du vård av god kvalité. Vidare erbjuder du de nyblivna föräldrarna stöd i föräldraskapet samt ger råd och stöd vid amning och identifierar och bedömer amningskomplikationer. Som barnmorska i Sundsvall roterar du mellan förlossning och BB/gyn, vilket ger omväxlande arbetsuppgifter och bidrar till god förståelse och gott samarbete mellan enheterna.

Vi arbetar två av fem helger efter eget önskeschema. Vi är en dygnet-runt-verksamhet vilket innebär att du tjänstgör dag, kväll och natt. Är enbart nattjänstgöring av intresse, kan det erbjudas. Vi ligger just nu i startgroparna för en arbetstidsmodell som i nuläget innebär ett lönetillägg och som på sikt kommer att övergå till en arbetstidsförkortning. Hos oss har du möjlighet att påverka din löneutveckling genom att avancera i vår kompetensstege som är i fem nivåer. Möjlighet till individuell tjänstgöringstid kan erbjudas efter önskemål. Är du nyutexaminerad barnmorska erbjuder vi dig en trygg start genom introduktion på åtta veckor, inklusive planerad utvecklingstid en dag per vecka samt möjlighet till mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Du har ett gott bemötande samt har lätt för att samarbeta med övrig personal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där det är viktigt att du är utvecklingsinriktad, ser möjligheter och vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vill Du vara med och utveckla vår verksamhet?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-01

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Erica Hagman

Enhetschef

Telefon: 070-191 75 28

E-post: erica.hagman@rvn.se

 

Amanda Nyberg

SRAT

Telefon: +4660181535

E-post: amanda.nyberg@rvn.se

 

Anna Näsberg

Vårdförbundet

Telefon: +4660181568

E-post: anna.nasberg@rvn.se

 

Karin Stenberg

Enhetschef

Telefon: +4660181068

E-post: karin.stenberg@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Barnmorskor till Förlossningen och BB/Gyn avdelning 12, Sundsvall

Region Västernorrland