medrek.se

logga

Barnneurolog/Barnläkare till Länsverksamhet Habilitering, Sollefteå

Regioner
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Barnneurolog/Barnläkare till Länsverksamhet Habilitering, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Habiliteringskliniken riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda och tidigt förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. Inom länskliniken jobbar ca. 100 medarbetare.

Nu söker Habiliteringsverksamheten i Sollefteå dig som är barnneurolog eller dig som är barnläkare och som vill bli en del av vårt team. Du kommer ha placeringsort Sollefteå och det kan även bli aktuellt med tjänstgöring i Örnsköldsvik och Sundsvall. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% tjänstgöringsgrad i dagsläget men med möjlighet till eventuell utökad tjänstgöringsgrad. Tillträde 2023-03-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Arbetet sker i team där personal med medicinsk, pedagogisk, psykologisk och social kompetens samverkar.

I rollen som barnneurolog/barnläkare har du patientansvar, vilket innebär att svara för medicinsk utredning, bedömning och behandling av patienter. Du arbetar i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, psykolog, specialpedagog och medicinsk sekreterare.

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag. Som ny får du en mentor men har även mycket stöd av kollegorna i länet.
Som klinik satsar vi mycket på utbildning då vi är en kunskapsbärande verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom barn och ungdomsmedicin alternativt dig som har specialistkompetens inom Barn- och Ungdomsneurologi med inriktning Habilitering. Har du erfarenhet av att ha arbetet inom habiliteringsverksamhet eller med vår målgrupp är det meriterande för tjänsten. Körkort B erfordras.

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är trygg och stabil. Du besitter förmågan att kunna anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjlighet i förändringar. Du har ett gott omdöme och kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i din vardag. Utifrån att vi jobbar teambaserat är det även av stor vikt att du besitter en god samarbetsförmåga.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-12

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kerstin Skagius

Tf verksamhetschef

Telefon: 060-182995

E-post: kerstin.skagius@rvn.se

 

Eva Hörnlund

Sveriges Läkarförbund

Telefon: +4660182931

E-post: eva.hornlund@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Barnneurolog/Barnläkare till Länsverksamhet Habilitering, Sollefteå

Region Västernorrland