medrek.se

Letar du efter en rolig och spännande arbetsplats? Vill du ingå i ett team med bred kompetens och stor utvecklingspotential? Känner du engagemang för barnsjukvården och vill du kunna påverka neurologisjukvården för barn i Stockholm? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Till vår mottagning kommer barn och ungdomar i åldrarna 0 -18 år med diagnoser som till exempel epilepsi, muskelsjukdomar, CP, autism, ADHD och neuroinflammation. Vi har ett nära samarbete med den neuropediatriska dagvårdsverksamheten samt vårdavdelningen plan 10 på Nya Karolinska Solna. Som neurologisjuksköterska hos oss får du ett spännande, utmanande och omväxlande arbete. I tjänsten ingår telefonrådgivning, sjuksköterskemottagning och provtagning, boka och kalla patienter från väntelistan, sammottagning med läkare samt utbildning av patienter, dess familj, assistenter och förskola/skola om neurologiska sjukdomar.

På mottagningen arbetar du måndag-fredag, dagtid.

Vi följer Karolinskas vision ”Patienten först” och låter oss vägledas av värderingarna ”ansvar, medmänsklighet och helhetssyn” i vårt vardagliga arbete.

Vi söker

Du är en positiv och driven person som gillar att arbeta i team men även självständigt. Du är flexibel och tycker om att kavla upp ärmarna för att hitta lösningar när utmaningarna uppstår. Du är en bra kollega att samarbeta med, både för dina mottagningskollegor och interprofessionellt. Du har ambition att hela tiden försöka hitta förbättringsmöjligheter inom din del av verksamheten - alltid med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Du har arbetat minst två år som legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du är specialistsjuksköterska inom barn- och ungdomssjukvård och/eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom området epilepsi/neurologi. Erfarenhet av mottagningsarbete är önskvärd men inte nödvändigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV

2. Personligt brev

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)
-Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.
Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.
Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Barnneuromottagningen i Solna söker sjuksköterskekollega på dagtid

Regioner
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb