medrek.se

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska sökes till Medpro Clinic Lilla Edet vårdcentral

Företag Medpro Clinic
Regioner
Utgår

2019-03-13

Ansök nu

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska sökes till Medpro Clinic Lilla Edet vårdcentral

Hos oss på Lilla Edet vårdcentral arbetar idag ca 30 personer i tätt samarbete med rehabteamet. Vi erbjuder läkar-, och sköterskemottagning samt specialistsköterskemottagning för bl. a. diabetes, vaccinationer, astma/KOL och hypertoni. Vårdcentralens uppdrag är att erbjuda trygg och lättillgänglig vård och arbeta med förebyggande hälsa. Vi arbetar i Journal 4 och har 8000 listade.

Om dig:
Du är utbildad barnsjuksköterska eller distriktssköterska, gärna med erfarenhet från primärvård

 • Du tycker om att arbeta både självständigt och i team

 • Du har god vana av journalföring

 • Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat

 • Du arbetar aktivt med förbättring och utvecklingsförslag för verksamheten

 • Du delar och arbetar utifrån våra värdeord som är glad, ärlig och modig

För att passa för detta uppdrag bör du vara intresserad av att arbeta i en händelserik miljö där du går in med din fulla potential och nyfikenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter:
På BVC, som finns i samma lokaler som vårdcentralen, kommer du att arbeta i ett team med två andra BVC / Barnsjuksköterskor. Du kommer att arbeta självständigt med dina inskrivna barn med alla delar som ingår i vårt uppdrag inom BVC inkl kontroller, vaccinationer, hembesök mm. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete och schema men ingår även i vårdcentralens övriga arbete. 

Vi erbjuder:

 • Ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete

 • Möjlighet att påverka ditt schema

 • Fortlöpande erfarenhetsutbyte samt ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom kliniken

 • En spännande och lärorik organisation i ständig utveckling

 • En förmånlig lönestege  

 • Ett tryggt arbetsteam

 • Tydlig och närvarande ledning

 • Flexibel arbetstid.
  Just nu kör vi en testperiod med måltidsuppehåll som betyder att du får betald rast på 30 minuter och får betalt för heltid men arbetar minst 2,5 tim kortare per vecka. Än så länge löper testperioden på med goda resultat och allt pekar på att vi kommer att teckna ett lokalt kollektivavtal inom kort.

Att arbeta hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en daglig glädje över att kunna ge god vård. Omgiven av många duktiga kollegor finns också goda chanser för dig att växa.

Arbetstid: Arbetstiden är schemalagd mellan 07:30-17:00

Tjänstegrad:  Efter överenskommelse  

Förmåner:Tjänstepension, friskvårdbidrag och fri sjukvård. 

Om Medpro
Medpro Clinic driver idag fem vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 170 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Läs gärna mer på vår hemsida under "Lediga tjänster". Här kan du också ta del av vad våra kollegor tycker om sitt arbete på Medpro Clinic. Intervjuer kommer ske löpande.

Dela detta jobb

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska sökes till Medpro Clinic Lilla Edet vårdcentral

Medpro Clinic