medrek.se

Barnsjuksköterska med utbildningsansvar

Regioner
Utgår

2020-09-20

Ansök nu

Barnsjuksköterska med utbildningsansvar

Vi söker dig som är erfaren barnsjuksköterska med engagemang och intresse av att utbilda. Din roll blir att skapa en utbildningsmiljö som driver vården och spetskompetensen framåt för våra barn med ortopediska skador och sjukdomar samt barn med neurologiska och neurokirurgiska problem.

Vi erbjuder
Följ med oss på en resa där du kommer att utvecklas yrkesmässigt. Vi bjuder på en fartfylld vardag med både högt tempo och avancerad barnsjukvård.

Barnavdelning Plan 10 är en plats där du får växa som person och där du ges möjlighet till en fortgående kompetensutveckling. Vi som arbetar på avdelningen är läkare, sjuksköterskor, barn-/undersköterskor, bemanningsassistenter, chefsjuksköterskor, medicinska sekreterare och köksansvarig. Vi har också sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kurator, lekterapeut och psykolog som är knutna till avdelningen.

Arbetsmiljön är öppen och positiv och vi stöttar varandra i bra stunder och i svåra stunder.

Om tjänsten
Som utbildningssjuksköterska arbetar du kliniskt, varav 20 % av din arbetstid ärförlagd till att arbeta med utbildning av våra fantastiska medarbetare. Du är navet i planering och genomförandet av utbildningar på avdelningen och du förväntas ta ett stort ansvar för utbildningsmiljön i kombination med att implementera forskningsrön.

Du samarbetar med omvårdnadscheferna och identifierar fortlöpande vilka utbildningsbehov som är aktuella.

Vi söker
Dig som är legitimerad barnsjuksjuksköterska med minst 3 års erfarenhet och som vill jobba utifrån vår hjärtefråga - att alltid sätta barnen och deras familjer först!

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad barnsjuksköterska 

Varmt välkommen att söka till oss!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Barnsjuksköterska med utbildningsansvar

Karolinska Universitetssjukhuset