medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Barnmottagningen i Sundsvall bedriver en spännande och bred verksamhet med akutmottagning, dagvård, telefonrådgivning, sjuksköterskeledda mottagningar samt läkarmottagning. Vi möter patienter både vid akut sjukdom, kroniska tillstånd samt sköter utredningar på remisser från tex öppenvården.

Nu söker vi barnsjuksköterska till vår verksamhet för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter arbete på jourmottagning, telefonrådgivning, provtagning och dokumentation. Arbetet innebär också dagvård med blodtransfusioner, olika behandlingar och förberedelse inför undersökningar.

Vi arbetar med patienten och familjen i centrum och verksamheten är både omväxlande och spännande. Hos oss finns det stora möjligheter till utbildning och utveckling; en arbetsplats för dig som gillar utmaningar. Arbetslaget består en vanlig dag av ca 25 personer, läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, dietister och sekreterare. Vi arbetare i ett patientnära teamarbete där alla behövs för att möta våra patientens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning mot barn-och ungdom ses som meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom mottagningsarbete och/eller barnsjukvård. För denna roll krävs god kunskap i svenska i tal och skrift.

För att trivas i denna roll ser vi att du som person är lugn, trygg och stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och förhållningssätt med förmåga att fokusera på rätt saker. Rollen ställer krav på att du kan planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. För att passa in i vår arbetsgrupp ser vi också att du arbetar bra med tillsammans dina kollegor genom att du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att efterfrågas.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-09

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Andreas Filipsson

Vårdförbundet

Telefon: 060-181950

E-post: andreas.filipsson@rvn.se

 

Camilla Östling

Enhetschef

Telefon: 076-1372229

E-post: camilla.ostling@rvn.se

logga

Barnsjuksköterska/Sjuksköterska till Barnmottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-02-09

Ansök nu

Dela detta jobb