medrek.se

Följ med oss på en resa där du både kommer att utvecklas yrkesmässigt och växa som person! Vi kan bjuda på en fartfylld vardag där den ena dagen inte är den andra lik.   

Vi erbjuder

Du får kompetensutveckling, interna utbildningar och kurser samt en gedigen introduktion på åtta veckor. Såväl du som är nyutexaminerad som du med lång erfarenhet är välkommen att söka. För dig som nyligen avslutat din utbildning finns möjlighet att gå det kliniska basåret .   

Om tjänsten 

På Barnavdelning Plan 10 på Karolinska Universitetssjukhuset vårdar vi till exempel barn med frakturer och andra ortopediska åkommor, neurologiska sjukdomar och många gånger även barn i behov av annan typ av vård, såsom efter enklare kirurgiska ingrepp.  

Hos oss finns mycket skratt och glädje, även när det ibland känns tufft. Du kommer att arbeta i team och ha ett nära samarbete med dina kolleger. Vi som arbetar på avdelningen är läkare, sjuksköterskor, barn-/undersköterskor, bemanningsassistenter, chefsjuksköterskor, medicinska sekreterare och köksansvarig. Vi har också sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kurator, lekterapeut och psykolog som är knutna till avdelningen. 

Arbetstider:  

3-skift det vill säga dag, kväll och natt. Även endast natt är av intresse. Helgarbete två av fem helger.  

Vi söker 

Dig som är sjuksköterska och vill jobba utifrån vår hjärtefråga - att alltid sätta barnen först. Visst tänker du också så? 

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska. 

Varmt välkommen att söka till oss!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

----

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Erika Bergman 
Omvårdnadschef
 08-51773456

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Matz Lundqvist, 08-51778082, matz.lundqvist@sll.se

 

Barnsjuksköterska/Sjuksköterska till barnsjukvården i Solna

Ansök nu

Dela detta jobb