medrek.se

Barnsjuksköterska till hudmottagning/dagvård

Regioner
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Barnsjuksköterska till hudmottagning/dagvård

Huds öppenvårdsenhet inom Temat Inflammation/Infektion finns i nya sjukhusbyggnaden i Solna. Här tar vi emot patienter med hudsjukdomar som kräver högspecialiserad vård. Enheten består av mottagning och dagvård för vuxna och barn. 
 
Om tjänsten 
På barnenheten arbetar vi i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Som barnsjuksköterska på mottagningen tar du emot barnpatienter med olika hudsjukdomar och ansvarar för deras behandling, i arbetet ingår att undervisa barn och föräldrar i egenvård och assistera vid läkarmottagning.
 
Du planerar verksamheten, hanterar remisser, vårdplanerar och arbetar med rådgivning. Hos oss ges möjlighet att utveckla och bredda sin kompetens då hudspecialiten innehåller många olika diagnoser och högspecialiserade behandlingar.  
  
Tjänsten som vi utlyser är en tillsvidareanställning på heltid. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som har ett engagemang och intresse för hud och barnsjukvård. Vi värdesätter personlig mognad. Som person är du trygg, stabil och har förmågan att arbeta självständigt men du behöver även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden. Du är intresserad av att använda din kompetens för att få barn och föräldrar att delta och känna engagemang i barnets behandling.  
  
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och med minst 1 års erfarenhet inom yrket. Erfarenhet inom hud och barnsjukvård är en merit. 
 
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat, så skicka in din ansökan redan idag! 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Yrkeslegitimation   
 
 
Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 
I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Emelie Engh 
Chefssjuksköterska
contacticon mobile 070-450 76 14

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Lina Boman Wistrand, tel: 08-58581915, lina.boman-wistrand@sll.se

Dela detta jobb

Barnsjuksköterska till hudmottagning/dagvård

Karolinska Universitetssjukhuset