medrek.se

Behandlare/skötare till socialpsykiatriska boenden

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Behandlare/skötare till socialpsykiatriska boenden

För dig som vill vara med och skapa trygghet och hållbarhet för våra boende. Nu ökar vi personaltätheten och söker därför nya kollegor.
Om oss
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Du hjälper till att utveckla kundens/brukarens färdigheter med mål att hen självständigt ska klara så mycket som möjligt i sin vardag. Det kan innebära till exempel planering och stöd vid inköp, besök hos läkare eller myndighet, stöd till tvätt, städning samt socialt stöd.    
Motiverande samtal är en naturlig dialog för att stödja den boende till den utveckling som är prioriterad. Vi har ett salutogent förhållningssätt utifrån KASAM, känslan av sammanhang, med meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. Vi arbetar för att skapa trygghet och hållbarhet och vi har förståelse för sociala, psykologiska samt kognitiva faktorer som påverkar personen.
 
Om dig
Vi utgår ifrån att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn. Därtill har du lämplig utbildning för arbetet. Vi ser gärna att du har en påbyggnad på din undersköterske-/skötarutbildning alternativt högskoleutbildning. 
Du behöver ha B-körkort för manuell växellåda. Dokumentationserfarenhet i ProCapita är meriterande. 
Du delar självklart vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   
 
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Denna rekrytering avser totalt 6 tjänster, dag och natt, i Norrtälje och i Rimbo.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Skötare

Arbetsplats
Norrtälje och Rimbo

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Ann-Catrine Englund 
Enhetschef
contacticon phone 0176-326333
Tina Andersson 
Arbetsplatsombud Rimbo
contacticon phone 0175-430402
Anna Lindström 
Arbetsplatsombud Norrtälje
contacticon phone 0176-326565

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via växeln 0176-10100

Referensnummer
154815

Dela detta jobb

Behandlare/skötare till socialpsykiatriska boenden

TioHundra