medrek.se

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Socialförvaltningen Team Stöd:
Team Stöd är Individ- och familjeomsorgens samlade öppenvård bestående av ett flertal olika verksamheter. Vi arbetar med verkställighet av biståndsinsatser i multikompetenta team för en fungerande helhet för den enskilde/familjen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med psykosocialt stöd, motivations- och behandlingsarbete samt stöd och behandlingssamtal enskilt och i grupp, i första hand med ungdomar och deras familjer. I arbetsuppgifterna ingår också en del förebyggande arbete. Visst arbete utförs utanför kontorstid. Körkort B erfordras.

KVALIFIKATIONER
Socionomutbildning, pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Erfarenhet av arbete med ungdomar och familjer är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Behandlingsassistent med inriktning unga

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb