medrek.se

logga

Behandlingsassistent/Skötare/Undersköterska till LARO-mottagningen

Regioner
Utgår

2021-06-13

Ansök nu

Behandlingsassistent/Skötare/Undersköterska till LARO-mottagningen

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Vid Laro-mottagningen, som är en länsövergripande mottagning inom Länssjukvård psykiatri och habilitering, arbetar vi med utredning, bedömning och substitutionsbehandling för personer med diagnosen opioidberoende. Utöver mottagningsverksamhet integreras för närvarande slutenvårdsplatser för abstinensbehandling och insättning av substitutionsläkemedel vid någon av de befintliga vårdavdelningarna i Sundsvall. Det finns en nära samarbete med avdelning 7 som bedriver dynet runt vård för beroendeproblematik. Arbetsgruppen på mottagningen består av 11 personer på plats i Sundsvall men det finns även kollegor lokaliserade på andra orter i länet. De olika yrkesgrupperna är sjuksköterska, kurator, behandlingsassistent, sekreterare och psykiatriker.

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu stärka upp vårt team och söker dig som är behandlingsassistent/skötare alt. undersköterska. I rollen kommer du att ha mycket patientkontakt där samtal och provtagning är en stor del av arbetet. Även administrativt arbete såsom dokumentation ingår. Vi arbetar i team där patientens mål på rehabilitering från sin beroendesjukdom ligger i fokus. Mottagningen arbetar utifrån evidensbaserade metoder och gällande föreskrifter för LARO. Samverkan sker med socialtjänst samt interna- och externa vårdgrannar. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi kan erbjuda en spännande arbetsmiljö som stimulerar till utveckling och lärande då verksamheten spänner över en rad olika områden. På LARO-mottagningen kommer du garanterat att få nya erfarenheter och bredda din kompetens inom hälso-och sjukvård. Hos oss får du även möjlighet till friskvårdstimme.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha omvårdnadsutbildning samt erfarenhet inom yrket. Meriterande är vidareutbildning som ex MI, steg-1 eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Har du tidigare arbetat inom beroendevård, psykiatrisk öppen- eller slutenvård ses det också som meriterande. Du behöver ha goda svenskakunskaper och gärna ytterligare språkkunskaper.

Eftersom resor i tjänsten kan förekomma är B-körkort ett krav.

För att passa i rollen ser vi att du besitter en hög grad personlig mognad där du är trygg, stabil och har god självinsikt. Eftersom vi arbetar teambaserat och du kommer ha många kontakter både intern och externt är det viktigt att du samarbetar och kommunicerar bra med andra. Du behöver även kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, kunna planera och prioritera ditt arbete väl. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat under 12 månader med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. Eftersom behovet redan finns vill vi uppmana dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariat

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jon Liedegren

Enhetschef

Telefon: 060-182348

E-post: jon.liedegren@rvn.se

Annika Söderberg

Kommunal Västernorrland

Telefon: 073 270 95 52

Mobiltelefon: 073 270 95 52

E-post: annika.soderberg@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Behandlingsassistent/Skötare/Undersköterska till LARO-mottagningen

Region Västernorrland