medrek.se

Bemanningsadministratör till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Bemanningsadministratör till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker en driven medarbetare till vårt team inom bemanning och schemaläggning till Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i modern och stimulerande sjukhusmiljö. Du kommer att vara med på vår utvecklingsresa och tillhöra ett team som tillsammans skapar goda förutsättningar för det kliniska arbetet genom att ge kvalitativt administrativt stöd till chefer och medarbetare inom våra medicinska enheter.

Vi söker nu dig som vill bidra till det viktiga arbetet inom vården genom att bemanna, schemalägga och planera omvårdnadspersonal inom Radiologin på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Om tjänsten

Den gemensamma administrationen, GA, inom funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska, har till uppgift att stödja den kliniska verksamheten med vårdnära administration. Vi verkar i huvudsak inom områdena personal, bemanning, IT-samordning, inköp, fakturahantering, medicinsk dokumentation i text och bild, tidbokning samt reception. Vi stödjer också den centrala ST-läkarorganisationen inom radiologiverksamheterna. Tillsammans arbetar vi med omtanke, effektivitet och god service till våra kliniska verksamheter. Med fokus på "Patienten först".

 • Du kommer att arbeta med operativ bemanning i nära samarbete med verksamheten. Det innebär att du kommer att täcka luckor vid frånvaro och att snabbt hitta lösningar i en komplex verksamhet.
 • Du kommer att ha ett nära samarbete med omvårdnadschefer och samtidigt vara i en ständig dialog med en stor medarbetargrupp.
 • Du kommer att arbeta med schemaläggning, semesterplanering och taktisk planering av vårdpersonal.
 • Du kommer att vara en viktig resurs i vårt arbete med att bemanna våra olika labb för radiologiundersökningar på bästa sätt samt vara delaktig i vår utveckling inom bemanningsplanering, administration och arbetsprocesser.

Det är en spännande miljö som passar dig som trivs att vara med där det händer. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande uppdrag där vi alla tar ett gemensamt ansvar för det dagliga administrativa arbetet. 

Vi tillämpar flextid, erbjuder subventionerad friskvård och kostnadsfritt gym på arbetsplatsen. Du arbetar dagtid, måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Är lyhörd inför andras behov och har en god samarbetsförmåga. Du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.
 • Uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och verksamheten. Du handlar i enlighet med fattade beslut, mål, policys och riktlinjer. 
 • Har ett sinne för ordning och följer struktur och planering, men är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. Du är bekväm i att omprioritera för att lösa en uppkommen situation. Har förmåga att lösa problem utan att missa de långsiktiga strategierna.
 • Du ser logik och samband i komplex information eller miljö.
 • Vill arbeta med att utveckla och förbättra arbetsprocesser och verksamhet. Du är proaktiv och kommer med förslag på lösningar.

Självklart delar du Karolinska Universitetssjukhusets värderingar: Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och mognad.

Kvalifikationer 

Krav: 

 • flera års erfarenhet av bemanningsplanering, schemaläggning och/eller koordinering
 • flera års erfarenhet av administrativt arbete
 • mycket god kommunikativ förmåga
 • mycket god analytisk förmåga
 • för tjänsten relevant utbildningsbakgrund som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten
 • erfarenhet av att arbeta med förbättringsarbete i projektform och utveckling inom ett uppdrag
 • mycket god IT-kunskap och datorvana samt goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt gällande Excel

Meriterande: 

 • erfarenhet och utbildning inom komplex bemanning och schemaläggning i sjukvården
 • erfarenhet av att sätta bemanningsplanering i relation till ekonomi, avtal och arbetstidsregler samt god arbetsmiljö för medarbetare
 • erfarenhet av IT-system för tidredovisning såsom Heroma eller motsvarande system
 • erfarenhet av arbete inom sjukvården

Om rekryteringsprocessen

Provanställning på 6 månader kommer att tillämpas. Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Bodil Nielsen, Vision Telefon
0722-542404

 

Dela detta jobb

Bemanningsadministratör till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset