medrek.se

BEMANNINGSANSVARIG – INTRESSEANMÄLAN

Regioner
Utgår

2021-06-23

Ansök nu

BEMANNINGSANSVARIG – INTRESSEANMÄLAN

Är du vår nästa stjärnsäljare som vill vara med och bidra till samhället?

Har du en starkt inre motivation att alltid bli lite bättre idag än du var igår? Har du en vilja att utvecklas inom att göra affärer? Vill du jobba med sälj där du gör skillnad på riktigt, inte bara för dig själv utan för samhället i stort? Kan du svara ja på dessa frågor kan din nästa karriär vara hos oss på Medlink.

Medlink gör en enorm tillväxtresa och söker nu dig som vill vara med på den här resan och ta oss till toppen inom vårdbemanning i Sverige. Vi vill träffa dig som uppskattar att få jobba med sälj och som samtidigt vill göra samhällsnytta!

Medlinks medarbetare är drivna och affärsinriktade personer som alla aktivt bidrar till Medlinks framgångar. Vi arbetar i ett tight och positivt team där alla stöttar varandra och har kul ihop. Arbetet är tempofyllt och varje medarbetares prestation spelar en avgörande roll.

DIN ROLL

Som bemanningsansvarig kommer du få jobba med Sveriges viktigaste personal, våra sjuksköterskor och läkare i hela landet, du bidrar till att göra skillnad på riktigt! Din huvudsakliga uppgift är att skapa, vidareutveckla och vårda relationer med nya och befintliga konsulter (vårdpersonalen) men även med våra kunder både offentliga och privata vårdgivare.

Du ansvarar för hela bemanningsprocessen från bearbetning och kontaktskapande till offerering, förhandling och projektledning samt leverans och uppföljning. Till din hjälp finns våra bemanningskoordinatorer som hanterar de administrativa rutinerna för att du och dina fantastiska kollegor ska ha mer tid över för att skapa relationer och affärer.

Det är inte ett enkelt jobb och vägen kommer inte vara spikrak men vi lovar att du kommer ha roligt under tiden! Och har du tillräckligt med pannben och motivation kommer ditt arbete definitivt vara värt mödan.

DIN BAKGRUND

 • Kanske kommer du från en säljbakgrund med top-resultat men har inte haft möjlighet att komma upp i höga provisionsnivåer? Det kan du göra hos oss!

 • Kanske har du arbetat inom serviceyrken och har således vana av arbetstoppar, förmågan att hantera det oplanerade och mötet med alla typer av människor?

 • Kanske har du arbetat inom vården och vet allt om hur tufft yrket som sjuksköterska eller läkare kan vara?

 • Kanske har du en bakgrund som idrottare på hög nivå och vet därför hur viktigt det är att vara uthållig, du har en ”håll ut-personlighet”!

 • Du har en gymnasieexamen och 5 års arbetserfarenhet.

 • Dina digitala färdigheter är på topp, du är van att arbeta i CRM och andra digitala plattformar.

Oavsett vad du har arbetat med tidigare så drivs du av att skapa relationer och du har ett intresse av att jobba med människor! Du vill vara med och förändra och förbättra vården!

FÖR ATT LYCKAS HOS OSS

 • Du gillar mötet med alla människor och ser alltid till att sprida glädje och energi omkring dig

 • Du är duktig på att hantera tempo, skifta fokus och har hög känsla för service samt har förmåga att anpassa dig

 • Du tror på dig själv och är resultatinriktad – du vill alltid överträffa bolagets förväntningar!

 • Du uttrycker dig väl i skrift, vi skickar mycket sms och mail

 • Du arbetar självständigt och är ansvarsfull men uppskattar samtidigt att ingå i ett större team och vet vad det innebär med lagarbete

 • Ditt arbete utförs alltid men toppkvalitativt och du har stort fokus på service

 • Du vill alltid bidra till utveckling och en god arbetskultur – vi Medlinkare tycker om varandra!

Dela detta jobb

BEMANNINGSANSVARIG – INTRESSEANMÄLAN

Medlink Nordic AB