medrek.se

Bemanningsassistent/Administratör till Trauma och Akutoperation i Solna

Ansök nu

Bemanningsassistent/Administratör till Trauma och Akutoperation i Solna

Trivs du som en del av ett team och är en fena på schemaplanering? Vi söker nu en bemanningsassistent med erfarenhet av att arbeta i Heroma till Trauma och Akutoperation i Solna.

Om tjänsten

Som bemanningsassistent har du en mycket viktig funktion som är avgörande för att vår verksamhet ska fungera. Tillsammans med dina kollegor sköter du den dagliga bemanningen av sjuksköterskor och undersköterskor på avdelningen, både kortsiktigt och långsiktigt.  

Vi arbetar i personaladministrativa systemet Heroma där vi gör schemaplanering, rättning av flextider, ersättningar, registrerar frånvaro samt planerar inskolningsscheman för nyanställda. Du kommer att arbeta nära avdelningens omvårdnadschefer gällande både operativa och strategiska bemanningsfrågor.

Vi erbjuder

Här för du en stimulerande roll där du får kombinera operativt och strategiskt arbeteHär blir du en del av ett team av bemanningsassistenter som arbetar tillsammans för att få till så bra lösningar som möjligt.

Självklart får du även del av de förmåner som vi kan erbjuda som universitetssjukhus.

Kvalifikationer

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du har:

  • Gymnasieexamen eller högre examen
  • Vana av att arbeta med administration och schemaplanering
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta personalhanteringssystemet Heroma
  • Goda datakunskaper

Vi söker

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra, som hjälper dina kollegor och kan ta egna initiativ utifrån gemensamma mål. Du är lyhörd inför andras behov, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs, och trivs i en miljö som bitvis har ett högt tempo.

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Vi vill att din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Utbildningsintyg

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO) och smärtvård. Genom högkvalitativ och innovativ vård, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övrig verksamhet bidrar PMI med specialistkompetens och metoder för bästa behandling av våra patienter.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Bemanningsassistent/Administratör till Trauma och Akutoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset