medrek.se

Bemanningsassistent/chefsassistent till Barnakutmottagningen i Karolinska Solna

Ansök nu

Bemanningsassistent/chefsassistent till Barnakutmottagningen i Karolinska Solna

Barnakutmottagningen i Solna tar emot patienter inom alla kategorier av sjukdomar och skador i åldersintervallet 0 -18 år, inklusive trauma. Verksamheten pågår dygnet runt, året om. Nu söker vi en ny medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra allra minsta patienter!
 
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra till framtidens sjukvård. Vi söker nu en bemanningsassistent/chefsassistent till Barnakutmottagningen vid Karolinska universitetssjukhuset, Solna. Som bemanningsassistent/chefsassistent arbetar du tätt tillsammans med omvårdnadscheferna på avdelningen. Ditt uppdrag är att vara ett professionellt verksamhetsstöd till omvårdnadscheferna i bemanningsplaneringen. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i nära samarbete kring våra patienter. Vi ger högkvalitativ vård till patienterna under dygnets alla timmar.
 
Om tjänsten
Som bemanningsassistentent ansvarar du för att ha en kort- och långsiktig personalplanering utifrån verksamhetens behov. Till din hjälp använder du vårt bemanningssystem, Heroma. Du kommer att dagligen arbeta med att tillgodose verksamheten med bemanningslösningar samt rapportering i Heroma vad gäller till exempel schemaläggning, frånvaro och flexrättningar för våra drygt 120 medarbetare. Det kan även innebära bemanning av pass antingen via interna eller externa bemanningslösningar tillsammans med bemanningscentrum vid Karolinska. Du kommer i ditt arbete att ha många interna kontakter inom sjukhuset.
 
Vi söker
Vi söker dig som är mycket självständig och tidigare arbetat som bemanningsassistent eller jämförbar tjänst, samt med erfarenhet av att arbeta i Heroma. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift med intresse av att arbeta i olika IT-system. Du är väl insatt i arbetstidslagens regelverk. Det är meriterande om du tidigare har tidigare arbetat inom sjukvårdsverksamhet med erfarenhet av schemaläggning.
 
Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen som bemanningsassistent hos oss är du en person som är lyhörd, flexibel och har mycket god förmåga att samarbeta med andra människor. Du värdesätter mötet med andra människor och har en god prioriterings- och kommunikationsförmåga. Du känner dig bekväm med flera parallella arbetsuppgifter. Du är strukturerad, en god organisatör och ser till helheten. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.
 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan anökningstidens slut.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym. 
 
Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Bemanningsassistent/chefsassistent till Barnakutmottagningen i Karolinska Solna

Karolinska Universitetssjukhuset