medrek.se

Bemanningsassistent, Neuro 4 i Solna

Ansök nu

Bemanningsassistent, Neuro 4 i Solna

Är du en serviceinriktad problemlösare med goda kunskaper i Heroma? Verksamheten växer och vi söker nu ytterligare en bemanningsassistent för planering och utveckling av vår bemanning!

Vi erbjuder 

 • Ett glatt och välkomnande team där vi stöttar varandra och ser till att alla mår bra på jobbet
 • Nära samarbete med andra bemanningsassistenter inom temat samt verksamhetens samordnare och omvårdnadschef
 • Att vara en viktig del i att vårdpersonalen kan fokusera på att ge patienter den bästa vården
 • Stora möjligheter att själv ansvara för och planera det egna arbetet
 • Ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik
 • Ett arbete där du får vara spindeln i nätet och där du direkt kan se att ditt arbete gör skillnad

Om tjänsten

Som bemanningsassistent kommer du att samarbeta med vår bemanningsassistent och med ett nära samarbete med avdelningens omvårdnadschefer. Du ansvarar för den dagliga samt långsiktiga planeringen och samordningen av personal på Neuro 4 i Solna. Tjänsten är placerad inom Tema Hjärta Kärl och Neuro. 

Mycket av ditt dagliga arbete sker i personalsystem Heroma där du bland annat ska hantera olika typ av ärende så som registrera sjukfrånvaro, övertid, passbyten, rätta stämplingar, handlägga ärenden från medarbetare, lägga scheman samt gör rapportering. Du kommer också att arbeta med intern och extern bemanning, ansvara för avropsprocessen gällande extern bemanning, lägga in behovsbeställningar i Pibook. Du kommer även hantera behörigheter i Navet och i EK som EK administratör. 

I tjänsten ingår även ett nära samarbete med avdelningens receptionist där ni hjälps åt med andra administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid måndag till fredag.

Vi söker

Vi vänder oss till dig som tänker innovativt och som vill bidra till att utveckla våra arbetssätt kring bemanning! För att lyckas i rollen bör du ha ett utpräglat problemlösningstänk och vara lugn och stresstålig, då du i uppdraget som bemanningsassistent ofta behöver prioritera bland olika arbetsuppgifter.

Du bör vara noggrann och tycka om att variera mellan att arbeta självständigt och i team. Du behöver även ha en god kommunikationsförmåga och känna dig bekväm med att kunna förmedla både bra och mindre bra besked till medarbetarna. 

Kvalifikationer

Krav:

 • Gymnasieutbildning.
 • Annan relevant utbildning med inriktning mot HR och beteendekunskap.
 • Relevant utbildning och tidigare goda kunskaper inom Heroma, schemaplanering, schemaläggning, anställningsavtal, lagar och avtal kopplade till anställning, hälsosam schemaläggning.
 • Relevant utbildning och kunskap inom de systemstöd som används för daglig drift gällande schemaplanering och schemaläggning.
 • Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Om rekryteringsprocessen (frivillig rubrik)

Vi kommer därför att gå igenom ansökningarna och kalla till intervjuer fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan ska innehålla:

 • CV
 • Personligt brev
 • Utbildningsintyg/betyg


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Kommunal: Anneli Randleff Telefon
0724-689479 Namn Vårdförbundet: Angelica Sandon och Hans-Anders Sjö Telefon
08-12372013

 

Dela detta jobb

Bemanningsassistent, Neuro 4 i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset