medrek.se

Bemanningsassistent till Barnregionvårdsavdelningen i Huddinge

Regioner
Utgår

2020-04-02

Ansök nu

Bemanningsassistent till Barnregionvårdsavdelningen i Huddinge

Vi erbjuder

en arbetsplats där barnen kommer först! På Astrid Lindgrens Barnsjukhus, och på Barnregionvårdsavdelningen - BRA är alla professioner viktiga för att skapa den bästa möjliga vården. Här arbetar du nära chefer, sjuksköterskor och barnsköterskor och är i högsta grad delaktig i att få arbetet att flyta över dygnet.

Om tjänsten

Som bemanningsassistent på BRA ansvarar du för schemaläggning och du har ett Heromaansvar där du arbetar aktivt med bemanning och administrering. Du har både kort- och långsiktig planering av bemanning och ser till att samtliga arbetspass är bemannade med god framförhållning. Du ansvarar för planering av nyanställda i samråd med omvårdnadschef. För nyanställda ansvarar för att det finns klädskåp, nycklar, namnskylt mm. Du planerar schema för studenter i samråd med vår AKA och ser till att behörigheter är på plats. Bemanningsassistenten är kontaktperson och ger behörighet till alla de system som de anställda behöver ex Ek - administratör, E-tjänstekortadministratör, TakeCare, Rörpost, Handläggare i beställningsportalen Navet IT-kontaktperson. Du godkänner även fakturor kopplade till bemanning.

Vi söker

en serviceinriktad person som har mycket goda IT-kunskaper. Någon som är flexibel och snabbt kan anpassa sitt arbetssätt till rådande situation. Du bygger goda relationer med kollegor och chefer och kan samarbeta med alla. Du är noggrann person och arbetar organiserat och strukturerat.

Kvalifikationer

Krav: Du har goda kunskaper i Heroma

Meriterande: Du har arbetat som bemanningsassistent minst 2 år

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Övriga administratörer

Arbetsplats
Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Deltid
Kontakt
Maria Kylili 
Chef
contacticon mobile 0725-84 06 50

Fackliga representanter
Vision Catharina Gullberg tel: 076-0503024
Kommunal
Vårdförbundet

Referensnummer
169294

Dela detta jobb

Bemanningsassistent till Barnregionvårdsavdelningen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset