medrek.se

Bemanningsassistent till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Bemanningsassistent till Karolinska Universitetssjukhuset

Har du ett sinne för ordning och reda? Har du en förmåga att planera strategiskt på lång sikt men även lösa hastigt påkomna problem? Då kan du vara den person som vi vill ha med i vårt team. 

Vår bemanningsassistent har nu fått ett nytt uppdrag inom organisationen och därför söker vi dig som blir hennes ersättare. 

Vi erbjuder

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Som bemanningsassistent ansvarar du för att ha en kort- och långsiktig personalplanering utifrån verksamhetens behov. Till din hjälp använder du vårt bemanningssystem Heroma. Du kommer dagligen arbeta med att tillgodose verksamheten med bemanningslösningar samt rapportering i Heroma vad gäller schemaläggning, frånvaro och flexrättningar för våra drygt 40 medarbetare. 

Om oss

Avdelningarna BIMA (Barnintermediärvårdsavdelningen) och LIVA (Avdelning för långtidsintensivvård) är två högspecialiserade vårdavdelningar med svårt sjuka barn. BIMA, där vi vårdar svårt sjuka barn med bland annat svikt i vitala organfunktioner och LIVA, där vi med stor vana hanterar barn med luftvägsproblematik och inte sällan i behov av trach.  

Här hos oss är det en självklarhet att vi tillsammans känner arbetsglädje och att vi har roligt tillsammans. 

Vi söker

Vi söker dig som:  

  • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. 

  • ser pusslets alla bitar och har förmågan att få dem att passa ihop med varandra. 

  • är lugn och kontrollerad i stressade eller pressade situationer. 

  • behåller ett realistiskt perspektiv på situationen och fokuserar på rätt saker.  

  • är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.  

  • talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten så väl som i små och stora grupper. 

  • har en förmåga att lyssna och är mottaglig för vad motparten har att säga.  

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.  

Kvalifikationer

Krav:

  • Tidigare arbetat som bemanningsassistent.  

  • Erfarenhet av att arbeta i Heroma. 

  • Väl insatt i regelverk och riktlinjer för schemaplanering. 

Om rekryteringsprocessen

Rekrytering kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Barn-Perioperativ medicin och intensivvård bedriver sjukvård på hög internationell nivå. Vi ansvarar för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Läs mer på https://www. karolinska.se/for-vardgivare/funktion-barn-perioperativ-medicin-intensivvard-och-transport/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Bemanningsassistent till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset