medrek.se

Bemanningsassistent till Neonatalen i Huddinge

Regioner
Utgår

2021-01-29

Ansök nu

Bemanningsassistent till Neonatalen i Huddinge

Patientområde Sjuka Nyfödda Barn vid Karolinska Universitetssjukhuset är en av landets största neonatalverksamheter. Vi tillgodoser vård och omvårdnad av för tidig födda och sjuka nyfödda barn i omedelbar anslutning till födelsen.

Vi bedriver en högspecialiserad vård med barn och föräldrar i centrum och strävar efter att undvika separation mellan mor och barn. Vår verksamhet finns på tre sjukhus i Stockholm: Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge samt vid Danderyds sjukhus. Varje sektion har sin specifika profil. Vi arbetar i tvärprofessionella team och bedriver forskning i världsklass inom medicin och omvårdnad.

Vi söker nu bemanningsassistent till vår sektion i Solna.

Om tjänsten
Som bemanningsassistent hos oss ansvarar du för schemaläggning och du har ett Heromaansvar där du arbetar aktivt med bemanning och administrering.

Du har både kort- och långsiktig planering av bemanning och ser till att samtliga arbetspass är bemannade med god framförhållning. Du ansvarar för planering av nyanställda i samråd med omvårdnadschef. För de nyanställda ansvarar du för att det finns klädskåp, nycklar, namnskylt mm. Du planerar schema för studenter i samråd med vår AKA och ser till att behörigheter är på plats.

Bemanningsassistenten är kontaktperson och ger behörighet till alla de system som de anställda behöver ex Ek - administratör, E- tjänstekortadministratör, TakeCare, Rörpost, Handläggare i beställningsportalen Navet IT-kontaktperson.

Vi söker
Vi söker en serviceinriktad person som har mycket goda IT-kunskaper. Någon som är flexibel och snabbt kan anpassa sitt arbetssätt till rådande situation. Du bygger goda relationer med kollegor och chefer och kan samarbeta med alla. Du är noggrann person och arbetar organiserat och strukturerat.

Kvalifikationer
Krav: Du har goda kunskaper i Heroma

Meriterande: Du har arbetat som bemanningsassistent minst 2 år

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Bemanningsassistent till Neonatalen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset