medrek.se

Bemanningsassistent till Patientområde Transplantation

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Bemanningsassistent till Patientområde Transplantation

Inom Patientområde Transplantation behandlas och vårdas patienter som har genomgått transplantation av njue, lever, bukspottörtel eller hjärta samt personer som genomgått kärlaccesser eller leverresktioner  
 
Om tjänsten  
Bemanningsassistenten kommer att ansvara för bemanningen båda på vårdavdelning och mottagning tillsammans med omvårdnadscheferna och har till uppgift att:  
Att täcka luckor i bemanningen, schemaplanering/diffa schema med omvårdnadspersonalen.  
Registrera kort- och långtidsfrånvaro i Heroma.  
Dagligt arbete och rapportering i Heroma.  
Bevilja mertid och ledigheter i det dagliga arbetet i samråd med omvårdnadschefer.  
Bevaka frånvaro och övertid.  
Lägga upp nya schemaperioder och bemanningsmål i samråd med omvårdnadschefer.  
Göra inskolningscheman och skicka till ny personal i samråd med omvårdnadschefer.  
Visa och lära ny personal om schemaläggning och hantering av Heroma.  
Vid behov ha kontakt med lönekontoret.  
Vara administrativt stöd till omvårdnadschefer  
 
Vi söker  
För att du ska trivas hos oss ser vi att du är en glad och positiv person som är nyfiken på att att lära dig nya saker. Du är noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Arbetet är förknippat med stort ansvar och hög förmåga att ta egna initiativ. Hur vi är mot varandra på jobbet är något vi prioriterar högt i vår verksamhet.  
 
Det är självklart viktigt för oss att du delar våra värderingar - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn - och vill arbeta i en miljö där vi bemöter varandra med respekt.  
Kvalifikationer  
Krav: Undersköterska  
Meriterande: Kunskap om Heroma, tidigare arbete med administrativa arbetsuppgifter  
  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  
 
Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 
 
Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Josefine Kaunisto 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 66006

Fackliga representanter
Kommunal: Sandra Villalobos, Anita Kling, 08-585 803 89

Dela detta jobb

Bemanningsassistent till Patientområde Transplantation

Karolinska Universitetssjukhuset