medrek.se

Bemanningsassistent, VO Kvinnor Barn, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2020-11-25

Ansök nu

Bemanningsassistent, VO Kvinnor Barn, Södertälje sjukhus

Bemanningsassistent för Verksamhetsområde Kvinnor och Barn

Vi arbetar hårt för att vara en arbetsplats där alla ska trivas, vi har högt i tak och lätt för skratt. På Södertälje sjukhus är vi måna om varandras arbetsmiljö och hälsa.
Vill du bli en del av vårt team? Vi söker en kollega till vår bemanningsassistent.

VO Kvinnor och Barn består av

-förlossning och BB, Stockholms minsta och snabbast växande förlossningsenhet med kapacitet för ca 2400 förlossningar per år.

-gynekologisk mottagning

-barn- och ungdomsmedicinsk mottagning för barn mellan 0 och 17 år

Arbetsuppgifter

Personalgruppen består av ca 110 barnmorskor och undersköterskor och ett 30-tal läkare. Arbetet som bemanningsassistent innebär bland annat korttidsplanering av personal, frisk- och sjukanmälningar, schemaplanering samt daglig rapportering i datasystemet Heroma. Du och din kollega arbetar nära vårdchef och chefbarnmorskorna på förlossning/BB samt med schemaplanerarna i läkargruppen. Som bemanningsassistent är du en av nyckelpersonerna för att vår verksamhet ska fungera.

Personliga egenskaper
Du är strukturerad, flexibel och lösningsorienterad. Du är bra på att hantera människor och kan prioritera i stressiga situationer.

Kvalifikationer

Krav: Gymnasiekompetens, IT-vana och erfarenhet av att planera scheman.
Erfarenhet från sjukvård och arbete som Heromarapportör i Heromaklienten är meriterande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning på 75%. Tillträde enligt överenskommelse.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv och personligt brev!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Bemanningsassistent, VO Kvinnor Barn, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus