medrek.se

Bemanningskoordinator till Bemanningscentrum

Regioner
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Bemanningskoordinator till Bemanningscentrum

Bemanningskoordinator till Bemanningscentrum på Karolinska Universitetssjukhus!

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största universitetssjukhus där vård, forskning och utbildning är viktiga delar för att förbättra människors hälsa. I samverkan med Karolinska Institutet har sjukhuset sedan länge en framstående plats i svensk forskning och utbildning. Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! För att lyckas med det så behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner. Vår vision är att utveckla Karolinska till att bli bäst på att attrahera, engagera och utveckla kompetenta chefer och medarbetare för ett hållbart arbetsliv. Vi söker nu en bemanningskoordinator till Bemanningscentrum, där du kommer att utgöra en viktig del för den dagliga verksamheten.

Vi erbjuder

Bemanningscentrum, BMC, är Karolinska Universitetssjukhusets interna bemanningsverksamhet. Verksamheten hyr ut sjuksköterskor, undersköterskor och chefer både i Solna och Huddinge, både internt anställda samt från externa bemanningsföretag. Vi förmedlar kompetenta och serviceinriktade medarbetare med bred erfarenhet till ett flertal av sjukhusets olika verksamheter. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare är föredömen och bärare av Karolinskas värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Nu söker vi en bemanningskoordinator till intern samt extern bemanning

Om tjänsten

Ditt uppdrag som bemanningskoordinator innebär att du planerar och bokar BMCs egna medarbetare efter de behov som avdelningarna inkommer med. Detta sker i tät dialog med sjukhusets samtliga avdelningar samt med BMCs Sektionschefer. Utöver personalplaneringen av våra egna medarbetare kommer du dessutom att hantera avrop och beställningar ut mot externa bemanningsföretag. Detta görs i enlighet med LOU (lagen om offentlig upphandling) i vårt ärendehanteringssystem. Du kommer att ingå i ett team av 5 andra bemanningskoordinatorer samt 3 sektionschefer.

Vi söker

  • Arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

  • Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.

  • Du har en god förmåga att se möjligheter och ett intresse att bidra till utveckling av organisationen.

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

Kvalifikationer

Krav:

  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med bemanning inom vården.

  • Förmåga att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska.

  • Du har mycket god datorvana.

Meriterande:

  • Erfarenhet av liknande arbete samt kunskap av att arbeta i Heroma eller likvärdigt system.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

Varmt välkommen att söka!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Human Resources- HR
För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!

Vår vision är vara ett professionellt stöd som gör det möjligt för Karolinska att uppnå sin vision att bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Vårt arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Bemanningskoordinator till Bemanningscentrum

Karolinska Universitetssjukhuset