medrek.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Ditt nya jobb?
Vi söker en bemanningsplanerare på heltid  till bemanningsenheten.

Bemanningsenheten
Enhetens uppdrag är att planera och administerara ersättare till verksamheterna Äldreomsorg, Funktionshinder, Boende för ensamkommande barn, Förskolor, Fritidshem och Grundskolan 1-6 år.
Verksamheternas behov av ersättare rapporteras till bemanningsenheten via ett it-stöd som heter Medvind. Enheten är bemannad mellan kl. 06.15 och 15.30 samtliga dagar året om med två medarbetare per dag.

Idag finns det ca 36 medarbetare som är tillsvidareanställda och som arbetar som ersättare vid frånvaro inom verksamheterna. Utöver detta tillfrågas timavlönade ersättare för att täcka de behov som rapporterats in.

Arbetsuppgifter som bemanningsplanerare
Idag har enheten 6 medarbetare som arbetar som bemanningsplanerare.
Som bemanningsplanerarare arbetar du administrativt  ca 50 % av tjänsten med bemanningsplanering. Restrerande del av tjänsten utför du som ersättare vid någon av ovan angivna verksamheterna.
Huvudsakliga arbetsuppgifter som bemanningsplanerare är att planera och bemanna de behov som verksamheterna har samt att också arbeta med rekrytering av timavlönade.
Bemanningsenheten har även delegation på att beordra in och förskjuta arbetstid för medarbetare inom verksamheterna helger, då enhetschef inte är i tjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som i grunden har utbildning riktad mot någon av ovan angivna verksamheter. Det kan till exempel vara utbildning inom vård och omsorg, utbildning inom barn och utbildning eller annan av arbetsgivaren bedömd lämplig utbildning.
Har du erfarenhet av administrativt arbete och vana att arbeta med it-stöd så är det meriterande. Som person behöver du ha lätt för att utrycka dig i tal och skrift, vara nogrann och kunna hålla många saker i luften samtidigt.
Körkort klass B är ett krav.
 
Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: Heltid   
Tillträde: 2018-09-17 eller efter överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 19 augusti 2017. Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare
Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt
Inför rekryteringsarbet et har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.
Varmt välkommen med din ansökan!

Bemanningsplanerare vid bemanningsenheten

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb