medrek.se

Vi söker nu två stycken bemanningssamordnare till två av våra slutenvårdsenheter inom funktion akut, KAVA (kirurgisk akutvårdsavdelning) och MAVA (medicinsk akutvårdsavdelning).  

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och mångfacetterat uppdrag där du får vara delaktig i att utveckla och optimera arbetssätt relaterat till bemanning på våra enheter. KAVA och MAVA är två av våra akutvårdsavdelningar på Funktion Akut i Huddinge. KAVA med en kirurgisk inriktning och MAVA med en medicinsk inriktning. Till MAVA hör även MIMA som är en intermediärvårdsavdelning med fyra vårdplatser. Vi bedriver akutsjukvård där vårt uppdrag är att ta emot akut sjuka patienter 7 dagar i veckan, 24 h om dygnet. Vi har därför ett högre flöde av patienter och kortare vårdtid än vanliga vårdavdelningar.  

Om tjänsten  

Som bemanningssamordnare jobbar du tillsammans med omvårdnadschefer på respektive enhet med att på kort och lång sikt planera enhetens bemanning. I uppdraget ingår att tillsammans med chef ansvara för individuell schemaplanering på enheten för sjuksköterskor och undersköterskor. Du kommer även sköta den dagliga planeringen av enhetens bemanning och administrera korttidsfrånvaro, ringa in extra personal osv.

Vi kommer framöver börja arbeta med ett nytt arbetssätt med en hälsosammare schemaplanering och söker därför dig som vill vara delaktig i att utarbeta nya och innovativa sätt att planera scheman för en jämnare och mer optimerad personalplanering och hälsosammare scheman för våra medarbetare. Som bemanningssamordnare kommer du även att vara delaktig i att planera inskolningsschema och administrera behörigheter för nyanställd personal.  

Inom vår funktion så jobbar vi funktionsövergripande med daglig och mer långsiktig bemanningsplanering vilket innebär att du kommer ha ett nära samarbete med med bemanningssamordnare på övriga enheter.  

Du arbetar måndag till fredag 40 h/v, 7-15.30. Inga helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning.  

Vi söker  

Dig som vill vara en del i vårt glada gäng och hjälpa oss att tänka innovativt och utveckla våra arbetssätt kring bemanning. Du bör vara noggrann och tycka om att arbeta självständigt likväl som i team. För att lyckas i rollen bör du ha ett utpräglat problemlösningstänk och vara lugn och stresstålig då du i uppdraget som bemanningssamordnare ofta behöver prioritera bland olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har ett utvecklat servicetänk och fungerar väl i olika sociala situationer.

Kvalifikationer  

Krav: Utbildning och erfarenhet av att arbeta i Heroma personaladministrationssystem. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete.

Meriterande: Om du har tidigare erfarenhet av att jobba med bemanning och individuell schemaplanering inom dygnet runt verksamhet. Vana av att arbeta i Navet, EK och Take Care samt i Officepaketet.  

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.   

Vi arbetar aktivt och strukturerat mot att nå linjelösa akutmottagningar inom något år, baserat på akutsjukvårdsspecialister inom medicin och omvårdnad, genom nära samarbete med andra specialiteter för att ge patienterna på akutmottagningarna bästa möjliga vård. 

Förutom akutmottagningar har vi akutvårdsavdelningar och intermediärvårdsavdelningar för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Bemanningssamordnare till Funktion Akut i Huddinge

Ansök nu

Dela detta jobb