medrek.se

Besättning till Falck Ambulans flexbil

Ansök nu

Besättning till Falck Ambulans flexbil

Falck Ambulans

Falck Ambulans erbjuder tjänster inom prehospital akutsjukvård och utför ambulansverksamhet i Stockholm, Östergötland, Västerbotten och på Gotland. Våra verksamheter kännetecknas av att alltid sätta patientens bästa i centrum, en hög kvalitet, en väl utvecklad arbetsmiljö och fokus på utveckling av ambulanssjukvården.  

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Falck Ambulans? 

Om rollen 
Som en del av besättningen i vår flexbil är du en viktig del i Falcks arbetsmiljösatsning. I ett tätt samarbete täcker ni behov i verksamheten vilket skapar mycket varierade dagar. Ni ställs inför problemlösning i situationer som inte går att förutse. Rollen innebär möjlighet att få använda hela bredden av dina yrkeskunskaper och färdigheter.  

Vi söker dig som:  

- är ambulanssjukvårdare, grundutbildad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska
- har B-körkort med god körvana
- har god erfarenhet av ambulansyrket
- behärskar svenska i tal och skrift  

Som person är du lyhörd i relation till andra människor. Du tar ansvar för dina åtaganden, anpassar dig till förändrade omständigheter och ser till organisationens bästa. Din förmåga att behålla lugnet i situationer där du behöver vara närvarande för någon annans behov värderas högt. Vidare är det viktigt att du har god samarbetsförmåga där du sätter laget före jaget. 

Falck erbjuder dig 

Vi erbjuder dig verksamhetsnära chefer och korta beslutsvägar. Vår kultur präglas av en stark teamkänsla där arbetsglädje värderas högt. Vi har en flexibel schemaläggning där vår utgångspunkt är att arbetet ska fungera ihop med övriga livet. Arbetstidsförkortning på flexbilen är en konkret åtgärd för detta.

Du som antar heltidsanställning får möjlighet att hyra en lägenhet via Falck. Lägenheterna är nybyggda och belägna i södra Stockholm. 

Om tjänsten 

Tillträde: Omgående

Omfattning: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse samt flexbiltillägg

Sista ansökningsdag: 2019-10-06 

Rekryteringsprocessen innefattar kontroll av belastningsregister, IVO och Transportstyrelsen.  
 
 
Vid frågor om tjänsten kontakta: 

Sofia Strid, sofia.strid@se.falck.com, 073-3120785 

Ansvarig rekryterare

Sofia Strid

sofia.strid@se.falck.com

Dela detta jobb

Besättning till Falck Ambulans flexbil

Falck Ambulans