medrek.se

Biomedicinsk analytiker

Regioner
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker

Referens nummer

2021/2547

Är du biomedicinsk analytiker och har ett stort intresse för laborativt arbete, genetisk diagnostik och sällsynta sjukdomar? Då är det kanske dig vi söker.

Om oss

Klinisk Genetik och CMMS är en medicinsk enhet som tillhör funktionen Medicinsk Diagnostik Karolinska (MDK). Vi utreder patienter och tillhandahåller expertkunskap inom våra sjukdomsområden. Våra analyser är i utvecklingens framkant och bidrar till att fler patienter får en korrekt diagnos.

Om tjänsten

Arbetet innefattar molekylärt laboratoriearbete inklusive pre-analys samt dataanalys. Även en del administrativa arbetsuppgifter förekommer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Har ett intresse för genetik och laborativt arbete.

  • Bidrar till en positiv anda och ett gott arbetsklimat.

  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. 

  • Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

  • Arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

  • Är noggrann och metodisk med ett analytiskt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande högskoleutbildning (biomedicinare, molekylärbiolog)

  • Mycket goda kunskaper i svenska (tal och skrift)

Meriterande:

  • Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom genetisk diagnostik.


Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker

Karolinska Universitetssjukhuset