medrek.se

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till Klinisk genetik

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till Klinisk genetik

Funktionsområdet (FO) Klinisk genetik tillhör funktionen Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL). Den laborativa verksamheten inom Klinisk genetik är indelad i två funktionsenheter: Cytogenomik och Molekylärgenetik. Våra lokaler är samlade inom laboratoriekvarteret vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Vi är drygt 100 medarbetare där cirka hälften av de anställda på kliniken är biomedicinska analytiker.

Om tjänsten
På FO Klinisk genetik görs en rad olika genetiska utredningar. Funktionsenheten för Cytogenomik är en del av FO Klinisk genetik och utför exempelvis karyotypering (kromosomanalys), array-CGH, QF-PCR, NIPT, cellodling med mera. Vi söker nu en legitimerad biomedicinsk analytiker eller någon med motsvarande högskoleutbildning till vårt team.

Tjänsten avser ett 2-årigt vikariat för personal som är studieledig.

Vi söker
Du är positiv och trivs i en dynamisk miljö som utvecklas och förändras snabbt. Du är noggrann och metodisk samt har god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Du är lugn och kontrollerad i stressiga situationer. Du har god samarbetsförmåga men kan och trivs med att jobba självständigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har motsvarande högskoleutbildning med intresse för genetik och laborativt arbete.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom genetisk diagnostik. Erfarenhet av karyotypering eller FISH-analys anses högst meriterande då vi i första hand behöver förstärka inom det cytogenetiska analysområdet.

Du bör vara trygg med datorer samt att lära dig att använda nya dataprogram.

Du har goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) samt är bekväm med att använda engelska.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Johanna Lundin
Sektionschef
08-51773788

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Anna Tiljander, 0851772468, anna.tiljander@sll.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till Klinisk genetik

Karolinska Universitetssjukhuset