medrek.se

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till Klinisk kemi (KUL) till Danderyds sjukhus

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till Klinisk kemi (KUL) till Danderyds sjukhus

Vi erbjuder  
Vi erbjuder anställning inom ett multidisciplinärt laboratorium där vi strävar efter den bästa servicen. Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) är laboratoriet i framkant och vi har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vi är en modern organisation som erbjuder de senaste analyserna och den bästa servicen och i vår verksamhet gör vi skillnad varje minut.
 
Som anställd på Klinisk Kemi KUL erbjuder vi dig: 

 • Introduktionsprogram 
 • Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö
 • Karriär- och kompetensmodell 
 • Interna föreläsningar och utbildningar 
 • Friskvård 
 • Lönetillägg för laborativt arbete 

Om tjänsten
Du som söker vill bli en av medarbetarna på Klinisk kemi, Karolinska Universitetslaboratoriet med placering på Danderyds sjukhus, här arbetar vi tillsammans inom den laborativa verksamheten på ett av Stockholms akutsjukhus. Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet levererar vi provsvar till vården och ser till att liv räddas.
Vi är stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet i framkant där patienten sätts först. Vi har den senaste högkvalitativa teknologin och befinner oss i en utveckling där vi går mot ett multidisciplinärt laboratorium där allt fler analyser finns i sortimentet för att möta sjukvårdens behov. 
 
Vi är indelade i olika områden såsom: Kund/Preanalys, Allmän- och immunkemi, Hematologi, Koagulation samt Mikrobiologi. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete utifrån medarbetarperspektiv för att effektivisera våra processer med bibehållen eller högre kvalitet. 
 
Denna annons inkluderar två olika anställningar (via urvlasfrågor i ansökningsprocessen kan du tydliggöra vilken/vilka tjänster du söker):

 • Dag/Kväll/Helg (tillsvidareanställning, heltid)
  Schematjänstgöring (dag/kväll) på såväl vardagar som helger. Utbildning sker dagtid tills dess att nödvändig behörighet har uppnåtts (ca 3-9 mån beroende på tidigare erfarenhet). 
 • Natt (tillsvidareanställning, deltid)
  När man arbetar natt ingår såväl vardagar som helger, enligt ett fast schema. Utbildning sker dagtid tills dess att nödvändig behörighet har uppnåtts för att arbeta natt (ca 3-12 mån beroende på tidigare erfarenhet). 

Vi söker dig som

 • brinner för att ha en nyckelroll i vården.
 • anser att god service är en självklarhet.
 • kan arbeta både självständigt och i team.
 • har en stark känsla för kvalitet.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har motsvarande utbildning. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift. 

Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är meriterande men inte ett krav. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till Klinisk kemi (KUL) till Danderyds sjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset