medrek.se

Vill du arbeta på landets främsta laboratorium inom bakteriologi? 

Vill du ha nya utmaningar och varierande samt utvecklande arbetsuppgifter?  

Vi söker dig som har starkt intresse för klinisk mikrobiologi, bakteriologi, som vill arbeta med diagnostik, utveckling och utbildning på ett av landets största och mest automatiserade bakteriologiska laboratorier.  

Klinisk mikrobiologi är ett laboratorium inom Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL). Klinisk mikrobiologis huvuduppgifter att diagnosticera infektioner orsakade av bakterier, svampar och parasiter. Vi övervakar infektionsspridning och resistensutveckling i samhället i nära samarbete med Vårdhygien i Stockholms län och Smittskydd Stockholm.  

Vi har ett stort ansvar för undervisningen av bland andra biomedicinska analytiker. Vårt ständiga förbättringsarbete syftar till att höja kvalitén på våra analyser och effektivisera verksamheten.  

Till våra enheter för bakteriologi i Solna och Huddinge söker vi nu biomedicinsk analytiker eller motsvarande.  

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter består av mikrobiologisk diagnostik, omhändertagande av inkommande prov och att bedöma och besvara bakteriologiska odlingsprover. Även andra mikrobiologiska metoder förekommer.  

Du deltar i det dagliga flödes- och förbättringsarbetet som är en del i vår ambition att ge bästa vårdresultaten och möta kraven från framtidens hälso- och sjukvård.  

Du har patienten i fokus och ger god service till laboratoriets kunder.  

Eftersom Karolinska är ett universitetssjukhus, så utgör kunskapsspridning i form av handledning av studenter och nyanställda en central del av vår utbildningsvision och en naturlig del av vår verksamhet. Därför kan handledning av nyanställda medarbetare och studenter ingå i tjänsten. Detta är något som uppskattas starkt av våra medarbetare som har fått möjlighet att handleda!  

Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesarbete för att effektivisera våra processer och möta upp efterfrågan från sjukvården.  

Vi erbjuder tillsvidareanställning samt  vikariat (2018-12-03 till  2019-06- 03).

Vi tillämpar provanställning.  

Vi söker

Vi söker dig med starkt intresse för mikrobiologi som vill arbeta med diagnostik, utveckling och utbildning på ett av landets största och mest automatiserade bakteriologiska laboratorier. Vi söker dig som vill ta ansvar, visa medmänsklighet och har helhetssyn.    

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att arbeta självständigt på ett strukturerat och analytiskt sätt. Du är gärna initiativtagande, drivande och van vid att arbeta med problemlösning och intresserad av teknik.  

Du ska även ha en god förmåga att arbeta självständigt och kunna anpassa dig till olika arbetsgrupper och varierande arbetstempo.  

Du vill engagera dig i enhetens verksamhet och bidrar aktivt till dialog och utveckling. Du har en god samarbetsförmåga och är bra på att skapa kontakter. Viktigt är att ha förmåga att kunna se helheten och prioritera i stressiga situationer samt bidra till ett öppet arbetsklimat.   

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande.  

Tidigare erfarenhet av bakteriologisk diagnostik är meriterande.  Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.  

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till klinisk mikrobiologi, bakteriologi, Solna och Huddinge

Regioner
Utgår

2018-11-11

Ansök nu

Dela detta jobb