medrek.se

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till klinisk patologi/cytologi, Södersjukhuset

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till klinisk patologi/cytologi, Södersjukhuset

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara en del av ett professionellt och en trevlig arbetslag vid Södersjukhuset. Du kommer att ingå i ett team som bestående av biomedicinsk analytiker och undersköterskor som har ansvar för analysprocessen under hela vägen.  
Patologilaboratorium flyttar in under maj till ny byggda lokaler med en fräsch och modern labmiljö.  
 
Intervjuer kommer att pågå under ansökningstiden.  
 
Urval sker löpande så ansök redan idag.  
 
Om tjänsten:
Kliniskpatologi/ Cytologi inom karolinska Universitetslaboratoriet bedriver verksamhet i Huddinge och Solna samt Danderyd sjukhus och på Södersjukhuset.  
 
Vi är ett mindre patologlaboratorium med stor verksamhet där vi försöker arbeta över personalgränserna. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegor.  
I arbetet ingår bäddning, snittning, fryssnitt, storsnitt och histokemiska färgningar av vävnad, samt delegerad utskärning. Vi har även ett immunologi lab.  
Vi jobbar ständigt med förbättringsarbeten och kvalite.  
 
Vi har tjänst för tillsvidareanställning, välkommen med din ansökan.  
   
Vi söker:  
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, såsom ditt engagemang, initiativ- och samarbetsförmåga. Vidare önskar vi att du är strukturerad, ordningsam och har ett professionellt förhållningssätt. För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Du ska behärska svenska i tal och skrift.  
 
Vi ser gärna att du har hög integritet och god social kompetens samt att du kan stå för Karolinska värderingar,medmänsklighet, helhetssyn och ansvar.  
 
  
Kvalifikationer  
Krav: legitimerad Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare.  
 
Meriterande: Arbetserfarenhet inom området samt immunologi är meriterande.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
4. Yrkeslegitimation  
 
 
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Marjan Delavaran-Shiraz 
Sektionchef
contacticon phone 072-584 07 98

Fackliga representanter
Vårdförbundet Mats Parnemyr, tel 08-58587866

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till klinisk patologi/cytologi, Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset